Εξηγήσεις από Πατούλη ζητά η Δούρου για ενδεχόμενο οικονομικών συναλλαγών με τον μαστροπό του Κολωνού

Εξηγήσεις από Πατούλη ζητά η Δούρου για ενδεχόμενο οικονομικών συναλλαγών με τον μαστροπό του Κολωνού

Άμεσες και ξεκάθαρες εξηγήσεις από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ζητά η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής», Ρένα Δούρου, σχετικά με τυχόν οικονομικές συναλλαγές μεταξύ του «γαλάζιου» πολιτικού και του 53χρονου μαστροπού του Κολωνού.

Η «Δύναμη Ζωής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν και είναι υποχρέωση της Διοίκησης να δώσει καθαρές εξηγήσεις για ένα απεχθές θέμα που έχει αναστατώσει την κοινωνία.

«Αντ’ αυτών, ως τώρα ούτε έκφραση αποτροπιασμού, ούτε επίσημη, ρητή και κατηγορηματική καταδίκη έχουν διατυπωθεί, όπως θα ανέμενε κανείς, εκ μέρους του κ. Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής, Αντιπροέδρου της ΕΝ.ΠΕ, Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, Προέδρου του ΙΣΑ, ούτε αντίδραση στις φωτογραφίες και τα βίντεο όπου εικονίζεται με τον φερόμενο δράστη.

Η Δύναμη Ζωής, αφού παρατηρεί, με αφορμή τις φωτογραφίες του φερόμενου δράστη με τον Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι “τέτοιου είδους φωτογραφίες δεν συνιστούν απόδειξη ενοχής του οιουδήποτε”, σημειώνει ότι “σήμερα, τέσσερα 24ωρα μετά από τις αποκαλύψεις, οι πολίτες συνεχίζουν κατακλύζονται από φωτογραφίες και βίντεο στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τη Διοίκηση της Περιφέρειας», υπογραμμίζει η παράταξη «Δύναμη Ζωής».

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Διασυνδέσεις και με την κυβέρνηση Σαμαρά ο 53χρονος μαστροπός – Τα επίμαχα έγγραφα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter