Εξιτήριο πήρε από το Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος

Εξιτήριο πήρε από το Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος

Ο Ισίδωρος Κούβελος πήρε εξιτήριο σήμερα από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύτηκε από το μεσημέρι της Δευτέρας με υψηλή πίεση και ενοχλήσεις στο στήθος και δεν παραβρέθηκε βέβαια στις εκλογές της ΕΟΕ, που έγιναν λίγες ώρες αργότερα, με τον Σπύρο Καπράλο να επανεκλέγεται για τρίτη φορά στην προεδρία.

Κατά την έξοδό του από το Ωνάσειο, καθισμένος σε καροτσάκι μεταφοράς ασθενούς, ο κ. Κούβελος, που ήταν επίσης υποψήφιος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αμφισβήτησε τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΟΕ και την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τις εκλογές στην ΕΟΕ τόνισε: «Δεν ξέρω για ποιες εκλογές μιλάτε και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω και να κατανοήσω τη βιασύνη κάποιων ανθρώπων να καταλάβουν τις καρέλες. Ξέρετε, κυρίαρχη Ολυμπιακή αξία είναι το “ευ αγωνίζεσθαι” και ο σεβασμός στον αντίπαλο και ίσως κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να κάτσουν να τα διαβάσουν και να τα μελετήσουν ή κάποιοι να τους πουν τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι αξίες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter