Εξιχνίαση δολοφονίας από το 2013 στα Εξάρχεια

Εξιχνίαση δολοφονίας από το 2013 στα Εξάρχεια

Η ανθρωποκτονία 29χρονου αλβανικής καταγωγής, που διαπράχθηκε πριν από τρία χρόνια (συγκεκριμένα στις 24 Νοεμβρίου 2013), στα Εξάρχεια, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας από δύο άγνωστους δράστες, είναι ένας 32χρονος επίσης αλβανικής καταγωγής, που βρίσκεται στη φυλακή.

Το θύμα είχε βρεθεί στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη, θανάσιμα τραυματισμένο, με τραύματα από πυροβόλο όπλο. Πάνω του είχαν βρεθεί ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο.

Όπως εξακριβώθηκε, τόσο το θύμα, όσο και ο κατηγορούμενος είχαν συστήσει εγκληματικές ομάδες, που διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων και ανάμεσά τους υπήρχε αντιπαλότητα, σχετικά με τον έλεγχο της περιοχής. Ο 32χρονος είχε συλληφθεί το 2016, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter