Εξιχνιάστηκε δολοφονία στο Περιστέρι ένα χρόνο μετά, αλλά ο δράστης είναι εκτός Ελλάδας

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στο Περιστέρι ένα χρόνο μετά, αλλά ο δράστης είναι εκτός Ελλάδας

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ανθρωποκτονία 36χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 10-5-2016 στο Περιστέρι.

Ως προς το χρονικό του εγκλήματος, απογευματινές ώρες της 10-5-2016 το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής μαζί με έναν ομοεθνή του και λίγο πριν την αποχώρηση τους, ο 36χρονος λογομάχησε με άγνωστο άτομο που βρισκόταν στο μαγαζί.

Ακολούθως, το θύμα μαζί με τον ομοεθνή του αποχώρησαν, επιβιβαζόμενοι στο αυτοκίνητο του δεύτερου, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας τους στην οδό Λαοδίκης, αυτοκίνητο αντίθετα κινούμενο, ανέκοψε την πορεία τους. Την στιγμή εκείνη, εμφανίστηκε ο δράστης και πυροβόλησε τον 36χρονο.

Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι ένας 29χρονος αλλοδαπός ομοεθνής του θύματος, ο οποίος μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε από την Ελλάδα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης, ενώ σε βάρος του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter