Εξιχνιάστηκε υπόθεση… εμπρησμού της ελληνικής σημαίας το 2016

Εξιχνιάστηκε υπόθεση… εμπρησμού της ελληνικής σημαίας το 2016

21χρονος, που προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, ομολόγησε πως συμμετείχε στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν γίνει στο Πολυτεχνείο, στις 17 Νοεμβρίου 2016.

Ο εντοπισμός του δράστη έγινε στο πλαίσιο έρευνας όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή συνολικά δεκαεννέα ατόμων σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών στις περιοχές των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης, αλλά και στη διάπραξη άλλων αδικημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προσβολής συμβόλων του ελληνικού κράτους, εμπρησμού, έκρηξης, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβασης του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, όπλων, καθώς και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα οδηγηθούν σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δεκαεννέα ατόμων, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter