Εξώδικο για οφειλές στην ΠΑΕ Άρης από την οικογένεια του Τσουμάνη

Εξώδικο για οφειλές στην ΠΑΕ Άρης από την οικογένεια του Τσουμάνη

Οι νόμιμοι κληρονόμοι του Νίκου Τσουμάνη με εξώδικό τους στρέφονται κατά της ΠΑΕ Άρης και ζητούν καταβολή των οφειλομένων ύψους 31.296 ευρώ στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Ο θάνατος του Τσουμάνη προ έξι εβδομάδων συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς ο 31χρονος βρέθηκε από την αστυνομία χωρίς σφυγμό μέσα στο αυτοκίνητο του και από τον ιατροδικαστικό έλεγχο προέκυψε ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου προσώπου.

Η οικογένεια του πρώην παίκτη του Άρη, με εξώδικό της απαιτεί άμεση καταβολή των οφειλομένων στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Το σχετικό έγγραφο αναφέρει:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: 1.Του Λεωνίδα ΤΣΟΥΜΑΝΗ, 2.Της Σταματίας ΚΑΨΑΛΗ, κατοίκων Μανδροτόπου Σουλίου, Θεσπρωτίας, 3.Του Γρηγορίου ΤΣΟΥΜΑΝΗ, κατοίκου Αθήνας, ως νομίμων κληρονόμων του Νικολάου ΤΣΟΥΜΑΝΗ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Κ Α Τ Α

Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία”ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

Ως οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου ΤΣΟΥΜΑΝΗ, αρχικά αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την τελετή που ως ΠΑΕ πραγματοποιήσατε για να τιμήσετε την μνήμη του πριν από την έναρξη του αγώνα σας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο γήπεδο σας με το οποίο τόσο δέθηκε ο εκλιπών, όπως άλλωστε και με την ομάδα σας.

Ακριβώς γιατί ο Νίκος αγαπούσε τόσο πολύ τον ΑΡΗ αλλά και λόγω της ιδιαίτερης φιλικής σχέσης που ανέπτυξε προσωπικά μαζί σας ακολουθώντας σας από την Βέροια στο Χαριλάου, είμαστε σε θέση να ξέρουμε οτι παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ποτέ δεν έδωσε εντολή σε δικηγόρο να στραφει εναντίον της ΠΑΕ για να εισπράξει τα οφειλόμενα επιδικασθεντα,μη θέλοντας να βλάψει αγωνιστικά και βαθμολογικά την ομάδα.

Παρότι εσείς προσωπικά ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς τιμή σας δεν του χρωστάγατε ούτε ένα ευρώ, γνωρίζετε όμως οτι κι ο Νίκος είναι ένα από τα αδικημένα παιδιά της παλιάς διοικητικής κατάστασης της ΠΑΕ που έχασαν τα δεδουλευμενα τους.

Εκείνη η στοιχειωμένη απόφαση της ΠΕΕΟΔ (607του 2014 )δυστυχώς παρέμεινε μέχρι φέτος ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ, παρότι αναγκασθηκατε με σειρά αποφάσεων, είτε του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, είτε του CAS, να πληρώσετε από την τσέπη σας τους συμπαίκτες του ΚΟΝΤΟΒΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ, όπως και τους SISTON,UMBIDES,PORTILLA κλπ.

Θεωρούμε οτι μπροστά στα τουλάχιστον 3.000.000€ που άδικα πληρώσατε για τα σπασμένα άλλων,το ποσό των 50.000€ που μαζί με τους τόκους ποτέ δεν πληρώθηκε στον Νίκο, ωχριά και τόσο για σας, όσο και για την ΠΑΕ .

Σαν οικογένεια αποφασίσαμε για να αποκαταστήσουμε τουλάχιστον ηθικά το παιδί και τον αδελφό μας,να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμενα του από όλες τις ομάδες που δεν του τα πλήρωσαν.

Για τον ΑΡΗ της καρδιάς του, όμως επιλέξαμε, σύμφωνα και με την δική του επιθυμία,να απευθυνθούμε ανθρώπινα πρώτα σε σας προσωπικά, ώστε να δοθεί μία ηθική ικανοποίηση στην οικογένεια μας που δεινοπάθησε ακόμα και για να καλύψει τα έξοδα κηδείας.

ΕΠΕΙΔΗ όμως,παραδόξως για την σχέση που είχατε,δεν απαντήσατε στην από 26.10.2021 επιστολή μας που σας αποστείλαμε στο email της ΠΑΕ μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου μας,

ΕΠΕΙΔΗ ευελπιστουσαμε σε μία ευαισθητοποίηση σας τουλάχιστον μέχρι το σαρανταήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Νίκου που τελέσθηκε το Σάββατο 13.11.2021,

ΕΠΕΙΔΗ η ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ στην οποία απευθυνθηκαμε ως οικογένεια για την νομική αποκατάσταση του Νίκου, εξέδωσε το από 13.11.2021 Δελτίο Τύπου ανακοινώνοντας τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί δια της νομικής υπηρεσίας της για λογαριασμό μας,

ΕΠΕΙΔΗ είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι του πρώην ποδοσφαιριστή σας,οι μεν δύο πρώτοι εξ ημών ως γονείς του,ο δε τρίτος εξ ημών ως αδελφός του,

ΕΠΕΙΔΗ η ΠΑΕ σας αποτελεί αθλητική διάδοχο (σύμφωνα με την νομολογία του ΔΔΠ,της FIFA και του CAS)της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην οποία αγωνίσθηκε, χωρίς να πληρωθεί τα δεδουλευμενα του,ο Νίκος, χρέος το οποίο κληρονομησατε, όπως εμείς κληρονομησατε τα περιουσιακά δικαιώματα του,

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την μη ανταπόκριση σας στην επιστολή μας,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την άρνηση εκτέλεσης της απόφασης της ΠΕΕΟΔ,υπ.αριθμ.607/2014 που επιδίκασε στον Νίκο ΤΣΟΥΜΑΝΗ,το ποσό των 31.296€ νομιμοτόκως, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως εντός δέκα (10) ημερών μας καταθέσετε το οφειλόμενο ποσό, άλλως ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και σε οποιοδήποτε άλλο όργανο για να εκτελέσουμε την απόφαση».

Άρης: Θα καταβληθεί το ποσό

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι παρότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν έχει την παραμικρή σχέση με την τωρινή ΠΑΕ, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να την τακτοποιήσει, στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη. «Προς αποφυγή παρερμηνειών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η απαίτηση των 31.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Νίκου Τσουμάνη, αφορά σε χρέος της παλιάς ΠΑΕ και καμία σχέση δεν έχει με την διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη. Αφορά απαίτηση του 2014 και αποτελεί οφειλή που άφησαν οι καταστροφείς του Αρη, Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας. Παρόλα αυτά, κατ’ εξαίρεση για τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter