Τι έγραψε στο Facebook

Εξοπλισμός 40 εκατ. ευρώ στα νοσοκομεία της Αττικής – Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Την ικανοποίηση του εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Παύλος Πολάκης για την προκήρυξη της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικής αξίας 40.000.000 ευρώ για τα νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και στον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καραμάνο, όπως και σε όσους ακόμα συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της επιτυχίας.

Τη σημασία του έχει και το υστερόγραφο του κ. Πολάκη, στο οποίο επισημαίνει ότι «ελέγξαμε εξονυχιστικά τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό και θα τολμήσω να πω πως με τα 40 εκατομ θα πάρουμε εξοπλισμό που άλλες εποχές θα τον έπαιρναν με 70 εκατ.......»

Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook:

«ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,που αναρτώνται όλοι οι διεθνείς διαγωνισμοί η προκήρυξη της προμήθειας Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικής αξίας 40.000.000 ευρώ για ΟΛΑ τα νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά που χρηματοδοτείται από ΙΔΙΟΥΣ πόρους της Περιφέρειας Αττικής !!!!

Ξέροντας τον ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ κάθε τύπου που είχαμε για να φτάσουμε εδώ σήμερα οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :

- στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου

-στον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Χρήστο Καραμάνο

-Στις διοικήτριες 1ης και 2ης ΥΠΕ Τζένη Διαμαντοπούλου και Όλγα Ιορδανίδου

καθώς και σε όλους τους συνεργάτες τους για τον ΚΟΠΟ και την ΨΥΧΗ που έβαλαν για αυτό τον πρωτόγνωρο διαγωνισμό που επαναλαμβάνω είναι από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και όχι ευρωπαϊκά προγράμματα η δωρεές .

Ο Εξοπλισμός αυτός θα αναβαθμίσει τη λειτουργία και τη δυναμικότητα του δημοσίου συστήματος υγείας στην Αττική καθώς περιλαμβάνει πολλά και σοβαρά Μηχανήματα όπως αξονικούς,μαγνητικούς,στεφανιογραφους ,αγγειογραφους,μαστογράφους,,ακτινοθεραπευτικα Μηχανηματα,γ-κάμερες,κυκλοτρονια και Pet-Scan ,,εξοπλισμό ΜΕΘ και Χειρουργείων κλπ κλπ .

ΥΓ περιττό να πω ότι ελέγξαμε εξονυχιστικά τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό και θα τολμήσω να πω πως με τα 40 εκατομ θα πάρουμε εξοπλισμό που άλλες εποχές θα τον έπαιρναν με 70 εκατ.......»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης ,που αναρτώνται όλοι οι διεθνείς διαγωνισμοί η προκηρυξη της...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Freitag, 27. April 2018
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.