Εξοργισμένοι οδηγοί με το επιτελικό μπάχαλο: «Είμαι εγκλωβισμένος 4 ώρες με την έγκυο γυναίκα μου» (Video)

Εξοργισμένοι οδηγοί με το επιτελικό μπάχαλο: «Είμαι εγκλωβισμένος 4 ώρες με την έγκυο γυναίκα μου» (Video)

Από νωρίς το πρωί χιλιάδες πολίτες παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, σε τραγικές συνθήκες μέσα στο κρύο και με τη βενζίνη τελειώνει και χωρίς νερό και φαγητό.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει προβλεφθεί εδώ και αρκετές μέρες με το επιτελικό κράτος να δείχνει για ακόμα μία φορά την ανικανότητά του αποποιούμενο τις ευθύνες του και κάνοντας λόγο για… αιφνιδιασμό από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία είναι γνωστά εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα.

Η τροχαία δέχεται εκατοντάδες κλήσεις από εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό, ενώ τεράστια προβλήματα και εγκλωβισμένοι υπάρχουν στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων, πέριξ του περιφερειακού Υμηττού και σχεδόν σε όλους τους δρόμους της βορειοανατολικής Αττικής.

Εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους πολίτες καταγγέλλουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς την κατάσταση που επικρατεί.

Χαρακτηριστική ήταν και η καταγγελία ενός πολίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο οποίος είπε πως βρίσκεται 4 ώρες στο αυτοκίνητό του στην Κατεχάκη «με τη σύζυγό μου που είναι 6 μηνών έγκυος και δεν έχει φάει τίποτα από το πρωί κι ένα παιδί 3 ετών. Ευτυχώς είχαμε ένα τοστ κι έφαγε το παιδί, εμείς είμαστε νηστικοί… Είμαι απελπισμένος δεν ξέρω τι να κάνω. Η γυναίκα μου είναι έγκυος έχει φοβηθεί πάρα πολύ, είχαμε μόνο ένα μπουκαλάκι νερό».

Ακόμα μία οδηγός η οποία είναι εγκλωβισμένη στη Μεσογείων από τις 11:30 το πρωί στη Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής με κατεύθυνση την Παλλήνη. «Εργάζομαι στην Ηλιούπολη και μας είπαν από την εργασία να φύγουμε λόγω της χιονόπτωσης. Τώρα είμαι 2,5 ώρες και κολλημένη στο ίδιο σημείο», τόνισε.

«Είμαστε εδώ 4 ώρες, ακινητοποιημένοι, δεν έχει περάσει ένα εκχιονιστικό. Είμαι στην Αττική Οδό, πριν τη Μαραθώνος μετά την έξοδο του περιφερειακού Υμηττού. Δεν έχουμε νερό να πιούμε, δεν μπορούμε να κουνηθούμε» λέει ένας οδηγός μιλώντας στο κανάλι, ενώ άλλος καταγγέλλει ότι «είμαι 5,5 ώρες στην Αττική οδό από Μαρκόπουλο παλεύω να πάω Παλλήνη κι έχω κάνει ένα χιλιόμετρο σε 5,5 ώρες».

Παράλληλα στο ύψος της Ανθούσας στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο έχει διπλώσει μία νταλίκα. Οδηγός άλλης νταλίκας καταγγέλλει ότι είναι «5 ώρες στην Δουκίσσης Πλακεντίας. Μπήκα στην Ηρακλείου, βλέπω την απόδειξη 10:52 και είμαι ακόμα στο τούνελ στην Πλακεντίας και δεν μπορώ να βγω».

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας η Πυροσβεστική ζήτησε να κλείσουν όλες οι είσοδοι των αυτοκινήτων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στην Αττική Οδό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter