Εξοργισμένος εστιάτορας από τη Σαντορίνη: Θα βάλω και τα περιστέρια στην επιχείρησή μου

Εξοργισμένος εστιάτορας από τη Σαντορίνη: Θα βάλω και τα περιστέρια στην επιχείρησή μου

Εξοργισμένος με την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση της πανδημίας εμφανίστηκε εστιάτορας από τη Σαντορίνη.

Ο Βασίλης Ακρίβος γνωστός επιχειρηματίας εστίασης από τη Σαντορίνη μιλώντας στο Mega ανέφερε πως έχουν καταστραφεί γιατί οι εμβολιασμοί έχουν πάει πίσω.

«Αν είχαν πάει πιο μπροστά η Ελλάδα θα ήταν κίτρινη και θα είχαμε τουρισμό. Τουρισμό δεν έχουμε γιατί η Ελλάδα είναι πορτοκαλί», ανέφερε για να συμπληρώσει:

«Δεν έρχεται κανένας εδώ πέρα. Εγγλέζοι δεν υπάρχουνε, Αμερικάνοι δεν υπάρχουνε, Κινέζοι δεν υπάρχουνε, δεν υπάρχει τίποτα στην Σαντορίνη».

Όπως αναφέρει «Το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν εμβολιάζεται, ούτε θα εμβολιαστεί. Οι υπόλοιποι, πήγε πίσω γιατί πήγαν πίσω οι εμβολιασμοί του κράτους. Μείναμε πολύ πίσω».

Μετά από ερώτηση για τους εμβολιασμούς στη Σαντορίνη αναφέρει πως δεν είναι εύκολο να πείσεις τον κόσμο.

«Εδώ είναι χωριό. Σου λένε θα κλειστώ εδώ δεν θα κολλήσω. Δεν είναι εύκολο να τους πείσεις. Οι εργαζόμενοι εμβολιαζόμαστε κάργα εδώ πέρα».

Στο ερώτημα αν είναι εύκολο να διαχωρίσει την επιχείρηση σε εμβολιασμένους ή μεικτούς βγαίνει από τα ρούχα του.

«Εγώ θα βάλω και τα περιστέρια μέσα. Έχουμε δυο χρόνια χωρίς μεροκάματο. Στα self test δηλώνεις ό,τι θέλεις χωρίς να το έχεις κάνει. Θα μου κουνήσει ο άλλος το διακοσάευρω και εγώ θα του πω φύγε ρε φίλε, δεν έχεις κάνει εμβόλιο;», αναφέρει συγκεκριμένα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter