Εξοργισμένος ο Πορτοσάλτε με το νέο σύνθημα κατά του Μητσοτάκη: «50 gb 150 ευρώ αυτή είναι η τιμή μας, Μητσοτάκη Μα…σαι»

Εξοργισμένος ο Πορτοσάλτε με το νέο σύνθημα κατά του Μητσοτάκη: «50 gb 150 ευρώ αυτή είναι η τιμή μας, Μητσοτάκη Μα…σαι»

Δεν λέει να κοπάσει η οργή του Άρη Πορτοσάλτε για τα προσβλητικά συνθήματα που ακούγονται κατά του Πρωθυπουργού από τους νέους και τα οποία μέρα με τη μέρα πληθαίνουν.

Για ακόμη μία φορά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εξοργίστηκε και άρχισε να κουνάει το δάχτυλο σε δημάρχους, διευθυντές σχολείων, μαθητές και φυσικά να κατηγορεί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα συνθήματα που νέοι γράφουν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τοίχους και για τα οποία οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να… τρέχουν να τα σβήσουν, σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε.

Αφορμή για το νέο ξέσπασε αποτέλεσε ένα σύνθημα που γράφτηκε σε τοίχο σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη συνέχεια έκανε το γύρο του διαδικτύου.

 

«Αυτά τα συνθήματα τρέχουμε και τα σβήνουμε» είπε σε αυστηρό τόνο ο Άρης Πορτοσάλτε «μαλώνοντας» το δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο που δεν έτρεξε να σβήσει ένα τόσο προσβλητικό σχόλιο κατά του πρωθυπουργού.

Ο κατήφορος ωστόσο για τον Πορτοσάλτε αλλά και για ολόκληρο το πάνελ της εκπομπής δεν έχει τέλος. Στη συνέχεια, δείχνοντας τον τίτλο του εξωφύλλου της Αυγής που αναγράφει «Εξαπάτηση πολλών Gigabytes» οι δημοσιογράφοι Οικονόμου και Πορτοσάλτε επιχείρησαν να κατασκευάσουν μια ανύπαρκτη σχέση μεταξύ του εξωφύλλου της εφημερίδας και του συνθήματος κατά του Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για μια υποκεινούμενη σχέση.

Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «οπλίζουν» το χέρι των νέων με συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter