Εξοργιστική δήλωση Καραμανλή για Τέμπη: Ακόμη αυτοσυγχαίρεται για την παραίτησή του

Εξοργιστική δήλωση Καραμανλή για Τέμπη: Ακόμη αυτοσυγχαίρεται για την παραίτησή του
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κων/νος Καραμανλής κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους από τον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Σε μια ακόμη από τις πολλές εξοργιστικές του δηλώσεις προχώρησε σήμερα, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, προκαλώντας αισθήματα οργής, καθώς για μια ακόμη φορά, σχεδόν… αυτοσυγχαίρεται για την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του αρμόδιου υπουργού.

Στην ανακοίνωσή του, που δείχνει να μην έχει ίχνος πολιτικής ή και κοινωνικής ενσυναίσθησης, ο Κ. Καραμανλής κάνει λόγο για «προσωπική οδύνη και συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης», ήδη από τη δεύτερη σειρά της δήλωσής του, αποτυπώνοντας με αυτό τον τρόπο την αυτοαναφορικότητά του μπροστά στο δράμα των οικογενειών των θυμάτων, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα οι τραυματίες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Η δήλωση του Κ. Καραμανλή

«Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.
Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση.
Όμως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων.
Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter