«Έχουμε αρχίσει να λυπόμαστε τον Κυριάκο» λένε οι «δεξιοί» της ΝΔ

«Έχουμε αρχίσει να λυπόμαστε τον Κυριάκο» λένε οι «δεξιοί» της ΝΔ

«Το fake προσωπείο του τάχα ικανού, ισχυρού και άτεγκτου ηγέτη (…) καταρρέει πια σαν χάρτινος πύργος» αναφέρει σε νέο της άρθρο η ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις της «δεξιάς» πτέρυγας της ΝΔ, antinews.gr. 

Με τίτλο «Δίχως τέλος η κατρακύλα», αφού τον αναφέρει ως «πολιτική απάτη» σημειώνει πως «μονάχα ο καθεστωτικός Τύπος πλέον τον υμνεί, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να καλύψει τη γύμνια του βασιλιά του».

Προσθέτουν ότι «το γαλάζιο μαγαζί οδεύει ολοταχώς προς λουκέτο» και όταν αναρωτιούνται αν «ενδέχεται στο μεταξύ να ανακαταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα ο Αλέξης» απαντούν «ενδεχομένως αλλά για μικρό διάστημα» καθώς:

«Πιθανότατα οι «σύμμαχοι» και οι «εταίροι» να μας φτιάξουν καινούριους σωτήρες. Άλλωστε αυτό γίνεται τα τελευταία 200 χρόνια».

Όπως δημοσιεύεται στο antinews.gr:

Δίχως τέλος η κατρακύλα…

Είναι να μη σε πάρει η κάτω βόλτα… ή αλλιώς η όμορφη προπαγάνδα όμορφα καίγεται.

Από την πλευρά μας ωστόσο έχουμε αρχίσει να λυπόμαστε τον Κυριάκο.

Ο οποίος από φέρελπις… νέος Μωυσής κινδυνεύει να καταντήσει… νέος Δελαπατρίδης.

Καθώς μονάχα ο καθεστωτικός Τύπος πλέον τον υμνεί, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να καλύψει τη γύμνια του βασιλιά του.

Οι υπόλοιποι αρχίζουν σιγά σιγά να βλέπουν πίσω από το… fake προσωπείο του τάχα ικανού, ισχυρού και άτεγκτου ηγέτη και να αντιλαμβάνονται απογοητευμένοι ότι έπεσαν θύματα μιας ακόμη καλοστημένης πολιτικής απάτης.

H οποία καταρρέει πια σαν χάρτινος πύργος.

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς γόνους-σωτήρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.

Τι να σας πούμε, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Ίσως αν ξυπνήσουν από τον ύπνο τον βαθύ οι πατριωτικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας να μπει τέλος στην κατρακύλα.

Πολύ φοβούμαστε όμως ότι αφήνουν τον Κυριάκο να διαλύσει τα πάντα και θα παρέμβουν κατόπιν καταστροφής με μοναδικό γνώμονα την επιστροφή τους στο παιχνίδι και έτερον ουδέν.

Τώρα πως θα είναι η χώρα μέχρι τότε, ουδείς μπορεί να γνωρίζει.

Το μονό σίγουρο, αν και διίστανται οι απόψεις, είναι ότι θα τη λένε Ελλάδα.

Με ένα πέμπτο μνημόνιο στις πλάτες της που θα ισοπεδώσει ό, τι απομείνει όρθιο, το οποίο θα φορτωθεί στα συντρίμμια του κορονοϊού μαζί με την ανικανότητα του Μητσοτάκη που ήταν εμφανέστατη προτού χτυπήσει ο αόρατος εχθρός.

Με μια ολιγαρχία που θα πανηγυρίζει προσκυνώντας τον Κυριάκο αφενός για το ξελάσπωμα απόρροια της περιβόητης πράσινης ανάπτυξης και ψηφιακής μετάβασης, αφετέρου επειδή μετά από «αγώνες» δεκαετιών θα μπορεί να πίνει ξανά ανεμπόδιστη το αίμα των εργαζόμενων με το μπουρί της σόμπας.

Με ένα Αιγαίο ξεπουλημένο στα μεμέτια για να μπορούν να αναπνέουν τα κακόμοιρα όπως μας λένε οι… άριστοι ανίκανοι του ανθρώπου που πήρε 40% για να μας λυτρώσει από τον εθνομηδενισμό του Τσίπρα.

Και με μια κοινωνία μπολιασμένη με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο και όλα τα δυσάρεστα επακόλουθα. Δεν χρειάζεται να τα περιγράψουμε. Τα βλέπετε κατά καιρούς στις οθόνες σας.

Όπως καταλαβαίνετε, οι πατριωτικές δυνάμεις επί της ουσίας θα είναι κι αυτές καμένες όπως η γη που θα παραλάβουν.

Διότι μπορεί να είναι αφελής ο λαός και να ξυπνάει αργά από τον λήθαργο, αλλά τόσο μακάκας να πάει να ξαναψηφίσει αυτούς που τον τσάκισαν στο παρελθόν και μετά χαίρονταν με την καταστροφή της χωράς για να επωφεληθούν πολιτικά την επαύριο, δεν είναι.

Συνεπώς το γαλάζιο μαγαζί οδεύει ολοταχώς προς λουκέτο.

«Δηλαδή ενδέχεται στο μεταξύ να ανακαταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα ο Αλέξης;», κάλλιστα θα αναρωτηθείτε.

Ναι, αλλά για ένα μικρό διάστημα. Μετά θα μας πει κι αυτός αντίο, πολιτικά εννοείται, για πάντα. Οι λόγοι ευνόητοι.

Αλλά μην αγχώνεστε αγαπητοί, ίσως να υπάρχει φως στο τούνελ. Πιθανότατα οι «σύμμαχοι» και οι «εταίροι» να μας φτιάξουν καινούριους σωτήρες. Άλλωστε αυτό γίνεται τα τελευταία 200 χρόνια.

Και που ξέρετε μπορεί να είναι και καλύτεροι. Σίγουρα πάντως πολύ καλύτεροι από τον τελευταίο ο οποίος ξεπέρασε τον προηγούμενο που φάνταζε αξεπέραστος.

Με τα… κοντέρ της ανοησίας να σπάνε, καθώς έκρινε ορθό την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας πεθαίνουν επειδή δεν φρόντισε να οχυρώσει τη χώρα ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του κορονοϊού, να ψωνίζει αμέριμνος τσουρέκια σε χλιδάτα ζαχαροπλαστεία και να κάνει βόλτες οικογενειακώς με το ποδήλατο στην Πάρνηθα, απαθανατίζοντας συνωστισμένος την παραβίαση των καθυστερημένων μέτρων που επέβαλε.

Πάλι καλά που δεν έβαλε το χέρι στην αλυσίδα να γκρεμοτσακιστεί όπως έκανε ένας άλλος γόνος-σωτήρας, που θεωρείτο επίσης δεδομένο ότι θα μας έσωνε σαν κι αυτόν, αλλά δεν φτούρησε.

Λέτε ο Κυριάκος να προπονείται στην ποδηλασία για να πάει να τον συναντήσει μόλις ολοκληρώσει κι αυτός το θεάρεστο έργο του και μαζί να κάνουν ορθοπεταλιές γελώντας με τα κορόιδα που τους έκαναν πρωθυπουργούς, κάτι που θεωρούσαν αδιανόητο μέχρι και οι ίδιοι οι πατεράδες τους;

Διόλου απίθανο.

Πάντως αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι φωστήρες του Μαξίμου πλέον τον κρύβουν και βάζουν τον Πέτσα να βγάζει το φίδι από την τρυπά, η ώρα της ξέγνοιαστης ποδηλασίας πλησιάζει.

Και κάτι ακόμη. Τα περί εκτόξευσης της Ελλάδας με τον ερχομό του εμβολίου και οι επισκέψεις στην Ακρόπολη λίγο πριν την ανακοίνωση της παράτασης του lockdown, ήταν ιδέες του Κυριάκου ή των φωστήρων του Μαξίμου;

Αλλά είπαμε… είναι να μη σε πάρει η κάτω βόλτα…

ΥΓ. Οι οπαδοί του μεγάλου τιμονιέρη πως σχολιάζουν τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που αρχίζουν και γίνονται νοτιοκορεατικές;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter