Έχουν βαλθεί στην Πειραιώς να καταστρέψουν πολιτικά τον Μητσοτάκη!

Έχουν βαλθεί στην Πειραιώς να καταστρέψουν πολιτικά τον Μητσοτάκη!

«Σήμερα χάθηκε ακόμη και η ψευτοδεδηλωμένη που πήρε ο κ. Τσίπρας την προηγούμενη εβδομάδα» σημειώνουν πηγές της Πειραιώς, προκαλώντας το ερώτημα για το αν κάποιοι σύμβουλοι του Κυρ. Μητσοτάκη έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να καταστήσουν καταγέλαστο στα μάτια της κοινής γνώμης τον πρόεδρο της ΝΔ.

Το σκεπτικό των συνεργατών του κ. Μητσοτάκη βασίζεται στο ότι οι Κ. Ζουράρις και Β. Κόκκαλης καταψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών ενόσω την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Βέβαια, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στο επιχείρημα των συνεργατών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να συνυπολογίζεται το γεγονός ότι οι κ.κ. Ζουράρις και Κόκκαλης είχαν ξεκαθαρίσει εξ αρχής τη στάση τους. Η επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση έγινε με 151 ψήφους, ενώ τη Συμφωνία των Πρεσπών υπερψήφισαν 153 βουλευτές!

Οπότε, ή στην Πειραιώς αδυνατούν να κάνουν στοιχειώδη πολιτική ανάγνωση άρα και κριτική ή έχουν βαλθεί να καταστρέψουν πολιτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter