Έχουν τα θέματά τους και στο ΚΙΝΑΛ…

«Μπαρούτι» μυρίζει στο στρατόπεδο του ΚΙΝΑΛ, με τις δημοσκοπήσεις να μην βοηθούν την κατάσταση…

Αποτελεί γεγονός πως τα τελευταία γκάλοπ που δείχνουν το Κίνημα Αλλαγής να υποχωρεί από την τρίτη στην πέμπτη θέση έχουν προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό στις τάξεις της παράταξης με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Άρτας, όπου η συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις εκλογές έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής, τουλάχιστον σε ότι αφορά το νομό που πολιτεύτηκε και εκλέχθηκε.

Μετά την κρινόμενη επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου Άρτας Γιάννη Παπαλέξη, η επιτροπή επιλογής των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής δεν ενέκρινε στη φάση αυτή την επιλογή του έγκριτου και σοβαρού δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα, ο οποίος σημειωτέον είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και Γραμματέας του Τομέα Εργασίας του ΚΙΝΑΛ.

Δηλαδή ο «σκιώδης» Υπουργός Εργασίας ουσιαστικά του ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να έχει θέση στο ψηφοδέλτιο του τόπου καταγωγής του!

Ο χρόνος θα δείξει αν τέτοιου είδους φαινόμενα θα συνεχιστούν ή θα καταφέρει με κάποιον τρόπο η Φώφη Γεννηματά να διαχειριστεί την κατάσταση…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.