Εχουν ξεφύγει…

Εχουν ξεφύγει…

Το τι λένε οι υπουργοί και συνεργάτες του Κυριάκου για να στηρίξουν τον πρωθυπουργό και την πολιτική του που έχει φέρει την Ελλάδα για μια ακόμη φορά να βουτάει χωρίς  αλεξίπτωτο στον γκρεμό είναι πέραν κάθε λογικής.

Ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας υποστηρίζει ότι οι Ελληνες έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν την ενεργειακή κρίση και τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις στις τιμές των βασικών προϊόντων γιατί έχουν δημιουργήσει καταθέσεις στη διάρκεια της πανδημίας!

Ο ανεκδιήγητος Αδωνης υποστηρίζει ότι «είναι ύβρις να διαµαρτύρονται οι Ελληνες για ακρίβεια όταν πέφτουν βόµβες στην Ουκρανία».

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι απέστειλε επιστολή στην Κομισιόν με πρόταση για πλαφόν στις τιμές της ενέργειας μία ημέρα μετά την ταυτόσημη πρόταση των Βρυξελλών, ενώ υποστήριξε ότι η πρότασή του έριξε κατά 50% τις τιμές.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε πως ονομάζεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας με τον οποίο αναθέρμαναν τις σχέσεις τους οι ΗΠΑ έκανε τον… Κινέζο.

Κοροϊδεύοντας την κοινωνία υποστηρίζουν ότι για την αύξηση της ενέργειας και των σιτηρών ευθύνεται αποκλειστικά η Ρωσία που εισέβαλε στην Ουκρανία αλλά όχι και το χρηματιστήριο ενέργειας και βάζουν πλαφόν στο κέρδος όσων εμπορεύονται προϊόντα από τη Ρωσία.

Και χθες έρχεται ο τεράστιος πολιτικός ανήρ, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, κουνώντας το δάκτυλό του σε όσους διαμαρτύρονται για την ακρίβεια και κατακεραυνώνοντας την πλειοψηφία των πολιτών της δύσμοιρης χώρας ζητάει να κάτσουν στα αυγά τους και να συγκρίνουν το επίπεδο διαβίωσης στην Ελλάδα με αυτό της Συρίας και του Ιράκ.

Οι τύποι αυτοί προεξάρχοντος του Κυριάκου όχι απλά έχουν ξεφύγει, αλλά έχουν καταντήσει επικίνδυνοι για την επιβίωση του πληθυσμού και για το δημοκρατικό πολίτευμα.

Το να εγκαταλείψουν άμεσα την εξουσία είναι το λιγότερο που απαιτείται να κάνουν.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter