«Έξτρα κίνητρο στο ματς με τον Ολυμπιακό» λέει ο κόουτς της Καραμπάγκ

«Έξτρα κίνητρο στο ματς με τον Ολυμπιακό» λέει ο κόουτς της Καραμπάγκ

Αποφασισμένοι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει αγκαλιά με την πρόκριση από τον όμιλο, εμφανίστηκαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» τόσο ο προπονητής της Καραμπάγκ, Κουρμπάν Κουρμπάνοφ όσο και ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν, Μαχαμαντελίγιεφ.

 «Είναι μια υπέροχη πόλη και ένα εξαιρετικό στάδιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή, εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Θέλουν τη νίκη. Έχω πίστη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό» δήλωσε ο Κουρμπάνοφ και πρόσθεσε:

«Είμαστε συνηθισμένοι και απολαμβάνουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε. Αναλύσαμε το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα παίξει, δεν έχουμε μεγάλο δείγμα λόγω του νέου προπονητή. Έπαιξε με ταχύτητα και δύναμη. Έχουμε δει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, θα κάνουμε και εμείς το παιχνίδι μας για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Δε θέλω να αναφερθώ σε κάποιο παίκτη του Ολυμπιακού ξεχωριστά, σίγουρα έχει σημαντικούς παίκτες, αλλά εμείς αναλύουμε την ομάδα γενικά. Κοιτάζουμε το σύνολο».

Για τη σημασία του αγώνα και αν το βλέπει σαν τελικό: «Παλιότερα με τον ΠΑΟΚ είχαμε νικήσει στον όμιλο και τα δύο ματς, αλλά δεν είχαμε προκριθεί. Στο γκρουπ είναι διαφορετικά. Μετράνε οι βαθμοί. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Σε κάθε ματς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να φτάσουμε στην πρόκριση. Ο όμιλος έχει πολύ δυνατές ομάδες και τις αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού και τις αλλαγές που έχουν γίνει: «Το πιο σημαντικό είναι να είναι έτοιμοι οι δικοί μου παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι τέτοια ομάδα που κάθε παίκτης μπορεί να αντικαταστήσει επάξια όποιον λείπει. Ακόμη κι αν χάσουμε θέλω να έχει παίξει καλά η ομάδα μου».

Ο Μαχαμαντελίγιεφ τόνισε: «Όμορφη πόλη και στάδιο, οι οπαδοί θα είναι φανταστικοί. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποδείξουμε τι αξίζουμε και να τους τιμήσουμε που θα είναι στο γήπεδο. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα, από τότε που ήμουν παιδί ονειρευόμουν να παίξω σε τέτοιο γήπεδο. Θα είναι ένα εξτρά κίνητρο για εμάς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter