Εξώδικο ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: «Ο Χριστοδουλόπουλος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο μαζί μας»

Εξώδικο ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: «Ο Χριστοδουλόπουλος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο μαζί μας»

Όπως είχαμε προαναγγείλει νωρίτερα, η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό, θα εξελιχθεί σε σίριαλ του καλοκαιριού με πολλά επεισόδια και πρωταγωνιστές την ΑΕΚ, τους «ερυθρόλευκους» και τον ίδιο τον παίκτη.

Ετσι, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι απέκτησε για δύο χρόνια τον διεθνή επιθετικό, η Ένωση απάντησε άμεσα με εξώδικο προς τους Πειραιώτες και ταυτόχρονα κάλεσε σε απολογία τον Χριστοδουλόπουλο. Παράλληλα θα καταθέσει την 1η Ιουλίου υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στο εξώδικο στον Ολυμπιακό, τον ενημερώνει ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με καμία ομάδα. Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση θα κριθεί από τα αθλητικά δικαστήρια, ενώ ο «δικέφαλος» λέγεται ότι θα πάει τον παίκτη και στα ποινικά δικαστήρια λόγω της δήλωσης του περί απειλών σε βάρος του.

Το εξώδικο της ΑΕΚ προς τον Ολυμπιακό, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «το γεγονός αυτό (σ.σ. το συμβόλαιο του Λάζαρου) είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών». Ενώ με το εξώδικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός της ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου ή και δικαιοδοτικού οργάνου… «για τυχόν μη νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή μας, όχι μόνο για την προσπάθεια προσέγγισής του παρά το γεγονός ότι η συμβατική μας δέσμευση ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, αλλά και για το γεγονός πως φέρεστε να έχετε παρανόμως ξεκινήσει διαδικασίες σύναψης συμβολαίου μαζί του αφενός λίγες ώρες πριν την κρίσιμη για την ομάδα μας διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο 12.05.2018, αφετέρου για χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται συμβατικά με την ομάδα μας βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter