Εξώδικο Στέλιου Παππά σε Καράογλου για «συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις»

Εξώδικο Στέλιου Παππά σε Καράογλου για «συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις»

«Τελείως ψευδή και συκοφαντική» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, σε εξώδικο που απέστειλε, τη δήλωση του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, περί διαφθοράς και ελλειμμάτων στον Οργανισμό.

Συγκεκριμένα, το εξώδικο αφορά σε «συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις» του κ. Καράογλου στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» για τον ΟΑΣΘ, σύμφωνα με τις οποίες «από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό».

«Βλάπτει την τιμή και την υπόληψη, όχι μόνο τη δική μου αλλά και του ίδιου του ΟΑΣΘ καθώς και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του, όπως και των εργαζομένων του. Έχετε ενδεχομένως να χαρακτηρίζετε «προβληματική» μια διοίκηση και έναν Οργανισμό, δεν έχετε όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να συκοφαντείτε, να προσβάλλετε και να διαδίδετε ψεύδη περί ελλειμμάτων και διαφθοράς χωρίς βέβαια να αναφέρετε κανένα απολύτως γεγονός ή στοιχείο» αναφέρει ακόμη στο εξώδικο ο Στέλιος Παππάς και τονίζει ότι «για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ισολογισμός με κέρδη 5,4 εκατ. ευρώ στο πρώτο έτος και 4,6 εκατ. ευρώ στο δεκάμηνο του δεύτερου έτους, οι δε εξοικονομήσεις για το Ελληνικό Δημόσιο υπερβαίνουν τα 150.000.000 ευρώ στην περίοδο των δύο ετών, η οποία θα κλείσει στο τέλος του μήνα».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ζητά από τον Θεόδωρο Καράογλου να ανακαλέσει άμεσα τις «συκοφαντικές και αναληθείς» δηλώσεις του και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter