Εξώδικο του δικηγόρου του Τραμπ στην Στόρμι Ντάνιελς μετά τις αποκαλύψεις της

Εξώδικο του δικηγόρου του Τραμπ στην Στόρμι Ντάνιελς μετά τις αποκαλύψεις της

Ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Μάικλ Κόεν, έστειλε εξώδικο στην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, αφού εκείνη κατήγγειλε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “60 Minutes” ότι δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα προκειμένου να μην προβεί σε αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο κύριος Κόεν δεν έχει απολύτως καμία σχέση με οποιοδήποτε πρόσωπο ή περιστατικό και δεν πιστεύει καν ότι είναι υπαρκτό ένα τέτοιο πρόσωπο ή συνέβη ποτέ ένα τέτοιο περιστατικό» επισημαίνεται στο νομικό έγγραφο που εστάλη από τον δικηγόρο του Κόεν, τον Μπρεντ Μπλέικλι, στον δικηγόρο που εκπροσωπεί τη Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, την Κυριακή το βράδυ, λίγο μετά τη συνέντευξη που προβλήθηκε στο CBS. Αντίγραφο της αγωγής «άρσης και παράλειψης» (σ.σ νομικό έγγραφο στο οποίο ζητείται η άρση και παράλειψη μιας συγκεκριμένης πράξης/πράξεων που ο αποστολέας θεωρεί ότι προσβάλλει τα δικαιώματά του) περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Ρόιτερς σήμερα.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, υπαινίχθηκε ότι ο Κόεν βρίσκεται πίσω από τις απειλές ότι θα πάθει κάτι κακό «εάν δεν αφήσει τον Τραμπ ήσυχο», τις οποίες διατύπωσε ένας άγνωστος άνδρας εναντίον της σε έναν χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011.

Το εξώδικο αξιώνει επίσης από τη Στόρμι Ντάνιελς «να ανακαλέσει αμέσως και να ζητήσει συγγνώμη από τον κύριο Κόεν μέσω των ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας για τις συκοφαντικές δηλώσεις της στην εκπομπή ’60 Minutes’ και να ξεκαθαρίσει ότι δεν διαθέτει καμία πληροφορία ή αποδεικτικό στοιχείο που να στηρίζει τα όσα υποστηρίζει ότι ο πελάτης μου είχε οποιαδήποτε σχέση με αυτόν τον φερόμενο κακοποιό».

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς Αβενάτι μίλησε σήμερα το πρωί σε διάφορα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC, ο δικηγόρος είπε πως αυτός που απείλησε τη Ντάνιελς ενώ ήταν με την κόρη της δεν ήταν ο ίδιος ο Κόεν αλλά «επρόκειτο για κάποιον που σχετίζεται με τον Τραμπ ή τον Κόεν».

Ερωτηθείς σχετικά με το εξώδικο, σε δηλώσεις του στο CNN, ο Αβενάτι απάντησε ότι ο Κόεν «πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από έγγραφα και να μιλήσει ανοικτά προς τους Αμερικανούς πολίτες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter