Εξώδικο Τουλουπάκη κατά ΣΚΑΪ και Τέλλογλου

Εξώδικο Τουλουπάκη κατά ΣΚΑΪ και Τέλλογλου

Άμεση επανόρθωση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου για το “απολύτως αναληθές και άκρως συκοφαντικό” – όπως το χαρακτηρίζει- “ρεπορτάζ” για ερωτήματα που δήθεν προέκυπταν από την φορολόγηση του σπιτιού της, ζητά με εξώδικο της η επικεφαλής της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιεί για προσφυγή σε βάρος τους στην Δικαιοσύνη.

Η εισαγγελική λειτουργός, με το εξώδικό της προς τον ΣΚΑΪ και προσωπικά προς τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου ο οποίος παρουσίασε το θέμα, αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι:

*Το μοναδικό ακίνητο που έχει στην κατοχή της είναι ένα ενυπόθηκο διαμέρισμα στο Κουκάκι για το οποίο δήλωσε το πλήρες τίμημα αγοράς του τόσο στη φορολογική της δήλωση όσο και στη δήλωση Πόθεν Έσχες.

*Για την αγορά του εν λόγω διαμερίσματος καταβλήθηκε το σύνολο της πραγματικής του αξίας και σύμφωνα με την τότε ισχύουσα νομοθεσία η οποία προέβλεπε πλήρη απαλλαγή από την καταβολή φόρου μεταβίβασης για ακίνητο πρώτης κατοικίας με εμβαδό μικρότερο από 200 τ.μ. (Ν3634/2008 αρ. 3) δεν ήταν υπόχρεη σε καταβολή φόρου μεταβίβασης ακινήτου.

Παράλληλα με το εξώδικο της η κ. Τουλουπάκη εκφράζει την απορία της για το τι είδους συμφέροντα εξυπηρετεί η αφιλτράριστη δημοσίευση ενός αδιασταύρωτου δημοσιογραφικού ρεπορτάζ σε βάρος μιας εισαγγελικής λειτουργού, η οποία υπηρετεί στη νευραλγική θέση της προϊσταμένης στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Τονίζει δε πως δεν έγινε καμία προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της προκειμένου να εξακριβωθούν τα καταγγελλόμενα και να ζητηθούν διευκρινήσεις.

Τέλος, ζητά άμεση επανόρθωση από το σημερινό κεντρικού δελτίου ειδήσεων , απ’ όπου και ο Τάσος Τέλλογλου παρουσίασε το επίμαχο “Θέμα”, αλλά και δημόσια δήλωση συγγνώμη για τα όσα “ψευδή και συκοφαντικά”, όπως αναφέρει, παρουσιάστηκαν σε βάρος της.

Σε διαφορετική περίπτωση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες εναντίον του σταθμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter