Εξωγήινος! – Υπόκλιση στον Μέσι από συμπαίκτες και αντιπάλους

Εξωγήινος! – Υπόκλιση στον Μέσι από συμπαίκτες και αντιπάλους

Ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε ότι η ικανότητά του να προκαλεί ενθουσιασμό, δεν έχει καμία προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης, όταν οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε θρίαμβο 4-1 απέναντι στην Εσπανιόλ, στο χθεσινό τοπικό ντέρμπι, όπου συμπαίκτες και αντίπαλοι έμειναν εξίσου εκστασιασμένοι με τα μαγικά του.

 Ο πέντε φορές κορυφαίος παίκτης του κόσμου, αν και σημείωσε ένα γκολ, το τελευταίο (90?), ήταν η μεγάλος πρωταγωνιστής. «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση των επιθετικών μας, ιδιαίτερα του Μέσι, και ποτέ δεν πρέπει να σταματήσουμε να τον υμνούμε,» είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε. «Φαίνεται σαν ρουτίνα, αλλά δεν πρέπει να το συνηθίσεις, γιατί είναι κάτι μοναδικό». Κι όλα αυτά απέναντι στην πιο φορμαρισμένη άμυνα. Η Εσπανιόλ είχε δεχθεί στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια, μόλις δύο γκολ

«Ο Μέσι είναι σε θέση να αλλάζει ένα παιχνίδι, αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί να σημειώνει χατ-τρικ σε κάθε παιχνίδι,» δήλωσε ο προπονητής της Εσπανιόλ, Κίκε Σάντσες Φλόρες.

«Του έδωσα συγχαρητήρια για την ταπεινοφροσύνη του, ποτέ δεν παραπονιέται, δέχεται κλωτσιές, τον πετάνε κάτω, είναι εκπληκτικός. Έχουμε μια καλή σχέση, έχω χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές οι άνθρωποι μου έχουν ζητήσει να του πάρω την φανέλα».

Ο 29χρονος Μέσι, θα επιστρέψει σήμερα στην Αργεντινή, αφού ο Λουίς Ενρίκε έδωσε άδεια σε αυτόν, τον Σουάρες, Νειμάρ και Πικέ που δεν θα αγωνιστούν στο Camp Nou με την Χέρκουλες, σε επαναληπτικό αγώνα για την φάση των «32», ώστε να μπορούν να ταξιδεύσουν στη Νότια Αμερική. Το πρώτο παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με 1-1.

Ο Σουάρες, που έδωσε την ασίστ στις καθυστερήσεις στον Μέσι. «Προτίμησα να ολοκληρώσει εκείνος την καταπληκτική κίνηση του και όχι να σκοράρω εγώ, ήταν σαν μια κίνηση PlayStation. Ο Μέσι είναι ένας μοναδικός παίκτης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter