Έξωση των ΕΛΤΑ από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με λύπη τους ανακοινώνουν το κλείσιμο του Ταχυδρομείου που λειτουργούσε στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, έπειτα από επιστολή των Πρυτανικών αρχών, με την οποία γνωστοποιείται η απόφαση - εντολή εξώσεως του Ταχυδρομείου από τον παραχωρημένο χώρο του Ιδρύματος.

Το Ταχυδρομείο του Πανεπιστημίου Πατρών δημιουργήθηκε προ 26 ετών, έπειτα από αίτημα της τότε Πρυτανικής αρχής και έκτοτε λειτουργούσε ανελλιπώς, σε χώρο που είχε παραχωρηθεί από το Πανεπιστήμιο, καλύπτοντας τις ανάγκες ταχυδρομικής εξυπηρέτησης του Ιδρύματος, των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού, πληρωμές λογαριασμών φορέων κοινής ωφέλειας, εξοφλήσεις οφειλών προς το Δημόσιο κλπ, ενώ παράλληλα εκτελούσε και έργο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 

Παρόμοια Ταχυδρομεία λειτουργούν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το Ταχυδρομείο του Πανεπιστημίου Πατρών αυτοματοποιήθηκε προ μηνός, στο πλαίσιο ευρύτατου προγράμματος αυτοματοποίησης Ταχυδρομικών Θυρίδων των ΕΛΤΑ, σε 200 και πλέον Καταστήματα σε όλη τη χώρα, με στόχο να παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες «on line». Κατόπιν της γνωστοποίησης της απόφασης εξώσεως του Ταχυδρομείου από τις Πρυτανικές αρχές, η λειτουργία του Ταχυδρομείου Πανεπιστημίου Πατρών ανεστάλη από τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.