«Έξυπνες» προσφορές μόνο για σένα!

«Έξυπνες» προσφορές μόνο για σένα!

Η κάρτα ΑΒ Plus «σκέφτεται» τον κάθε έναν ξεχωριστά και με προτάσεις για αγορές προϊόντων, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, σου χαρίζει έξτρα πόντους και 6ευρες επιταγές.

Τι να την κάνω την προσφορά στα γλυκά αν είμαι του αλμυρού; Γιατί να με ενδιαφέρουν τα τυριά, αν «καίγομαι» για καυτερά; Πόσες φορές έπιασα τον εαυτό μου να επιστρέφει από το σούπερ μάρκετ με προϊόντα που δεν με αφορούν, δεν τα χρειάζομαι, αλλά τα πήρα επειδή ήταν «σε προσφορά»; Και γιατί, τέλος πάντων, δεν βάζουν ποτέ σε προσφορά τις αγαπημένες μου σοκολάτες; Τόσες που έχω αγοράσει, όχι μόνο προσφορά θα έπρεπε να έχουν βάλει, αλλά τη φάτσα μου στο περιτύλιγμα…

Θέλω να πιάνει τόπο το κάθε ευρώ που ξοδεύω, ειδικά αυτό το διάστημα.

Θέλω να με σέβονται ως πελάτη και να μπορώ να έχω υπηρεσίες και προσφορές που να ταιριάζουν σε μένα. Α, θέλω και όλα αυτά να γίνονται γρήγορα, με ασφάλεια, ακόμη και από απόσταση…

Θέλω να ψωνίζω έξυπνα. Και αυτό ακριβώς είναι που μου προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος με την κάρτα πιστότητας ΑΒ Plus και τις «AB Plus Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα». Για μένα.

Τι είναι αυτές οι «έξυπνες προσφορές»; Είναι ένας τρόπος να απολαμβάνω προσφορές με επιπλέον πόντους AB Plus σε συγκεκριμένα προϊόντα που με ενδιαφέρουν και βασίζονται στις αγοραστικές μου συνήθειες! Επίσης, μπορώ να απολαμβάνω και άλλες εκπλήξεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα μου.

Παίρνω κάθε εβδομάδα ενημέρωση για τις 8 νέες προσφορές μέσω e-mail (ή viber). Με ένα κλικ τις ενεργοποιώ (μέσω online λογαριασμού του στο ab.gr ή στο ΑΒ app), τις εξαργυρώνω με την αγορά των προϊόντων από τα καταστήματα ΑΒ ή το ΑΒ Εshop και οι επιπλέον πόντοι προστίθενται στην κάρτα μου ΑΒ Plus. Έτσι, φτάνω γρήγορα τους 200 πόντους και κερδίζω 6ευρες επιταγές έκπτωσης για τις επόμενες συναλλαγές μου (200 πόντοι = 6ευρη επιταγή).

Για να το κάνεις και εσύ, πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο ab.gr, να συνδέσεις σε αυτόν την κάρτα σου AB Plus και να ενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή στις επιλογές επικοινωνίας, για να σε γνωρίσει καλύτερα αναλύοντας τις αγορές σου και να σου παρέχει «προσωπικές» προσφορές και περιεχόμενο.

Έτσι, κάθε ευρώ μου (και σου) πιάνει τόπο, καθώς αγοράζω αυτά που χρειάζομαι. Και όσο περισσότερο χρησιμοποιώ την ΑΒ Plus στις αγορές μου, τόσο η ΑΒ με μαθαίνει και με γνωρίζει καλύτερα, για να μου προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλω για να είμαι απλά ο εαυτός μου. Και, πολύ γρήγορα… Κι εκείνη την 6ευρη επιταγή για τις επόμενες αγορές μου.

Με την ΑΒ Plus φυσικά, και με «Έξυπνες προσφορές» μόνο για μένα. Και για σένα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter