Εύα Καϊλή: Εντοπίστηκαν δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδερφή της – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί

Εύα Καϊλή: Εντοπίστηκαν δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδερφή της – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, καθώς η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, όπου προΐσταται ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης εντόπισε δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδελφή της.

Όπως μετέδωσε το ieidiseis.gr, οι λογαριασμοί των ΜΚΟ δεσμεύτηκαν, προκειμένου να ερευνηθεί, εάν σχετίζονται με την υπόθεση που ερευνά η βελγική δικαιοσύνη.

Η έρευνα Βουρλιώτη αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 20μερου, επειδή η διάταξη δέσμευσης είναι προσωρινή και διαρκεί ένα 20ήμερο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βουρλιώτης έχει δώσει εντολή να δεσμευτούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της κ. Καϊλή που βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως ακίνητα, λογαριασμοί και εταιρείες, τα οποία μπορεί να προέρχονται από μη νόμιμες δραστηριότητες.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης βρίσκεται ήδη σε συνεργασία και συνεννόηση με τους ευρωπαίους συναδέλφους του, κυρίως σε Βέλγιο και Ιταλία.

Η δέσμευση έχει ήδη κοινοποιηθεί στις τράπεζες, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (γονείς, αδέλφια).

Διαβάστε επίσης:

Qatargate: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθαίρεσε την Εύα Καϊλή

Καϊλή μέρα στην ελληνική Δικαιοσύνη

Qatargate: Φωτογραφία-ντοκουμέντο Le Soir – «Περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν από Καϊλή – Παντσέρι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter