Εύα Καϊλή: Θα καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης – Πώς έγινε η έφοδος στο σπίτι της (Video)

Εύα Καϊλή: Θα καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης – Πώς έγινε η έφοδος στο σπίτι της (Video)

Ετοιμασίες για κατάθεση νέου αιτήματος αποφυλάκισης από την πλευρά της Εύας Καϊλή, με νομικούς κύκλους να αναφέρουν ότι το αίτημα πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί εντός Ιανουαρίου.

Η νέα ακρόαση του δικαστηρίου είχε οριστεί για τις 22 Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχουν πιθανότητες να μετατεθεί η ημερομηνία για νωρίτερα ή αργότερα. Νομικοί κύκλοι αναφέρουν, σύμφωνα με το Mega, ότι φαντάζει δύσκολο το ενδεχόμενο να γίνει δεκτή η αίτηση.

Πώς έγινε η έφοδος που οδήγησε στη σύλληψη

Οι βελγικές αρχές δεν παρακολούθησαν το κινητό τηλέφωνο της έκπτωτης αντιπροέδρου της Ευρωβουλής, καθώς σεβάστηκαν πλήρως τη βουλευτική ιδιότητά της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές προσκείμενες στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τον Σαράντη Μιχαλόπουλο. Αντίθετα, υπό παρακολούθηση βρίσκονταν όσοι ύποπτοι εμπλοκής στο Qatargate δεν είχαν την ιδιότητα του ευρωβουλευτή.

Οι αρχές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες και είδαν τον πατέρα της να μπαίνει με άδεια χέρια και στη συνέχεια να αποχωρεί κρατώντας μία βαλίτσα, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του λίγα μέτρα μακριά, σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του Βελγίου. Έτσι κατόρθωσαν να «σπάσουν» την ασυλία της Εύας Καϊλή και ως εκ τούτου να τη συλλάβουν, σύμφωνα με τον Σαράντη Μιχαλόπουλο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter