Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Εύα: Το λευκό άλογο που σταματάει στα φανάρια και έχει ξετρελάνει την Πάτρα (Photo)

Η Εύα και ο αναβάτης-ιδιοκτήτης της, ο Γιώργος κάνουν τις βόλτες τους ξαφνιάζοντας τους περαστικούς στην πόλη. Η Εύα σταματάει στο κόκκινο και τηρεί όλους τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όπως εξήγησε ο ιδιοκτήτης της πανέμορφης Εύας, στο thebest.gr λόγω της άψογης εκπαίδευσής της είναι σε θέση σε κάθε βόλτα που κάνουν παρέα να τηρεί τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθιστώντας έτσι κάθε εξόρμηση ασφαλή και για την ίδια αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Η πανέμορφη και κατάλευκη Εύα είναι ένα θηλυκό άλογο 5 ετών ράτσας Λιπιτσάνερ. Τα Λιπιτσάνερ είναι έξυπνα άλογα, πρόθυμα να εκπαιδευτούν και εξαιρετικά υπάκουα. Είναι διάσημα άλλωστε για την συμμετοχή τους στην Ισπανική Σχολή Ιππασίας της Βιέννης αφού ο χαρακτήρας τους και ο πηδηχτός τροχασμός τους τα καθιστούν ιδανικά για τους σκοπούς της ανώτατης σχολής ιππασίας.

Ο κ. Γιώργος την χρησιμοποιεί για ελεύθερη ιππασία αφού η δύναμη και η τεράστια αντοχή της, την καθιστούν ιδανική για τον σκοπό αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.