Εύβοια: «Θαμμένοι» στο χιόνι χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι στο χωριό Σέττα

Εύβοια: «Θαμμένοι» στο χιόνι χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι στο χωριό Σέττα

Χωρίς ρεύμα και θαμμένη στο χιόνι παραμένει η Άνω και η Κάτω Σέττα του δήμου Ερέτριας, περιοχές της Καρύστου και κάποιες μεμονωμένες γειτονιές του δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια από την επέλαση του «Ηφαιστίωνα».

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να δώσουν ρεύμα, αλλά για την ώρα αυτό φαίνεται δύσκολο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Στην Κάρυστο οι κάτοικοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, καθώς οι άνεμοι φτάνουν τα 11 μποφόρ και είναι ταχύτητας 160χλμ την ώρα. Προβλήματα από τις συνεχείς βροχοπτώσεις αντιμετώπισε και ο δήμος Ερέτριας, κυρίως μέσα στην πόλη, όπου πλημμύρισαν δρόμοι.

Στο Open, μίλησαν η Ευαγγελία Αργύρη, πρόεδρος της κοινότητας Σέττας και ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος Ένωσης τεχνικού ομίλου ΔΕΗ. «Xθες ο εκφορτωτής της Περιφέρειας άνοιξε το δρόμο μέχρι και το Μακρυχώρι, όμως ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ήρθε ποτέ» καταγγέλλει η πρόεδρος της κοινότητας και πρόσθεσε: «Υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι» με τον κ. Μανιάτη να ανταπαντά ότι θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στο χωριό που υπάρχουν 28 άνθρωποι στο σκοτάδι και στο κρύο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter