Εύβοια: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μετά τις καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους

Εύβοια: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μετά τις καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Νέων Στύρων Ευβοίας ο εκπαιδευτικός, σε βάρος του οποίου υπήρξαν καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους.

Η Κατερίνα Γεωργίου, μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο των Νέων Στύρων και το οποίο έχει πέσει θύμα, όπως καταγγέλλει, της άσεμνης και απρεπούς συμπεριφοράς του διευθυντή, μιλώντας στον Realfm 97,8, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί παραίτησης και πρόσθεσε: «Ενοχλήσαμε τη διεύθυνση πρωτοβάθμια εκπαίδευσης και μας είπαν ότι παραιτήθηκε. Αλλά παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως διευθυντής, όχι ως δάσκαλος ή οτιδήποτε άλλο»

Σήμερα, όπως είπε η κ. Γεωργίου, το δημοτικό στα Νέα Στύρα δεν λειτουργεί, καθώς οι γονείς αποφάσισαν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. «Όλοι επιμένουμε να ολοκληρωθεί γρήγορα η ΕΔΕ, γι΄ αυτό και δεν έχουμε αφήσει τα παιδιά μας σήμερα να πάνε στο σχολείο, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Το σχολείο σήμερα δεν λειτουργεί. Από τους 90 μαθητές, οι 80 τουλάχιστον δεν ήρθαν» , σημείωσε.

Αυτό, υπογράμμισε η κ. Γεωργίου, έγινε κατόπιν εισήγησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. «Ενημερώσαμε ότι η πρωτοβάθμια δεν έχει απαντήσει σε κανένα τηλέφωνο και σε κανένα χαρτί. Και σήμερα τους ρωτήσαμε “μπορείτε να μας στείλετε γραπτώς ότι παραιτήθηκε ο κύριος αυτός;”. Όχι, μας είπαν, “δεν υπάρχει περίπτωση να σας στείλουμε χαρτί ακόμα”».

«Αυτό που κοιτάξαμε να διερευνήσουμε είναι για ποιον λόγο τα παιδιά μας, από τη στιγμή που τους άγγιξε, εκεί που τους άγγιξε, αισθάνθηκαν άσχημα. Ούτε καταγγέλλουμε τον άνθρωπο, ούτε έχουμε, ούτε είχαμε κάτι μαζί του. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μάθουμε για ποιον λόγο τα παιδιά μας αισθάνθηκαν άσχημα από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος ήρθε σε επαφή μαζί τους» πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter