EYΔΑΠ: Οι εργαζόμενοι ομόφωνα απαντούν με 24ωρη απεργία στο ξεπούλημα των νερών

EYΔΑΠ: Οι εργαζόμενοι ομόφωνα απαντούν με 24ωρη απεργία στο ξεπούλημα των νερών

Η εκτελεστική επιτροπή της ΟΜΕ κατά την τελευταία συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα τις παρακάτω δράσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (ΕΥΣ) της Αθήνας:

1. Προκήρυξη 24ωης απεργίας την Πέμπτη 25.6.2020, με περιφρούρηση της απεργίας στα κτίρια του Περισσού και Λαοδικείας. Στις 06:30 π.μ. είναι τα ραντεβού περιφρούρησης στις 3 εισόδους του Περισσού και στις 2 εισόδους της Λαοδικείας με επικεφαλής μέλη της ΟΜΕ..

2. Παράσταση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα στις 12:00 πμ. στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στο Χολαργό (στάση μετρό Εθνικής Άμυνας) και επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΕΥΣ.

3. Οργάνωση συνέντευξης τύπου σε συνεργασία με το Σωματείο εργαζομένων της ΕΥΑΘ στην Αθήνα και το νομικό σύμβουλο κ Αλ. Σαρηβαλάση για τα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται με την νέα απόφαση του ΣτΕ.

4. Ενημέρωση των δήμων και των περιφερειών Δυτικής Ελλάδος, Στερεάς Ελλάδος, Εύβοιας και Αττικής, για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί με την ιδιωτικοποίηση του ΕΥΣ και αίτημα για έγκριση ψηφισμάτων από τα Δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια ενάντια στην επιχειρούμενη εμπορευματοποίηση του νερού.

5. Ολοκλήρωση των συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter