Ευγενία Μανωλίδου: Μια hi-tech νοικοκυρά, που δεν «τη βγάζει» με τη βουλευτική αποζημίωση

Ευγενία Μανωλίδου: Μια hi-tech νοικοκυρά, που δεν «τη βγάζει» με τη βουλευτική αποζημίωση

Η κυρία του κυρίου -δεν-αντέχω-χωρίς-προβολή- κατά κόσμον Ευγενία Μανωλίδου φωτογραφίζεται και μιλά ως άλλη FLOTUS (για τους αδαείς αυτά είναι τα αρχικά στο λογαριασμό στο Twitter της συζύγου του POTUS, δηλαδή του προέδρου των ΗΠΑ), πρώτη κυρία στο περιοδικό των “διασημοτήτων” Hello.

Η Ευγενία Μανωλίδου προσπαθεί να δείξει πόσο χαρούμενη μητέρα, εργαζόμενη, δημιουργική και πάνω απ’ όλα πόσο σύζυγος του Άδωνι είναι και μας απαριθμεί τις καθημερινές της υποχρεώσεις ως μητέρα, συνθέτης, και κυρία του κυρίου και πώς η τεχνολογία βοηθάει μια “πολυάσχολη μητέρα και καλή νοικοκυρά” (που τραγουδούσε και η Αφροδίτη Μάνου)

Τα κοντέρ σπάνε όταν δηλώνει ότι ο Άδωνις δεν βγάζει πολλά χρήματα ώστε αυτή να κάθεται σπίτι ή να πηγαίνει σε συναυλίες στο εξωτερικό και να ψωνίζει ρούχα!

Προφανώς στην Ελλάδα της κρίσης ο βουλευτικός μισθός που είναι κάτι πάνω από 60 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, βάλε και τα έσοδα από τις τηλεπωλήσεις βιβλίων, ηλεκτρονικών βιβλίων, και σεμιναρίων ρητορικής που κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μικρός, είναι λίγος για τα όνειρα της διευθυντού ορχήστρας – συνθέτριας Ευγενίας. 

Νιώθεις ότι δεν ανήκεις στο μέσο όρο των συζύγων πολιτικών ανδρών; Σε δυσκολεύει αυτό; (ρωτάει ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης)

“Καλώς ή κακώς, το ότι είμαι σύζυγος ενός πολιτικού, και δη πολύ προβεβλημένου, για μένα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πρωτίστως, θέλω να είμαστε καλά μεταξύ μας και να μπορώ να προσφέρω στο σπίτι μου. Ο Άδωνις δεν είναι άνθρωπος που βγάζει πολλά χρήματα, ώστε να μπορώ εγώ να κάθομαι στο σπίτι ή να πηγαίνω σε συναυλίες στο εξωτερικό και να ψωνίζω ρούχα. Θέλω να προσφέρω στο σπίτι, όσο μπορώ. Δεν περιμένει φυσικά ο Άδωνις από εμένα, αλλά όταν μπορώ να προσφέρω, η προσφορά μου είναι καλοδεχούμενη. Προέχει η μεταξύ μας ισορροπία, η ισορροπία μεταξύ εμού, της οικογένειας και του σπιτιού. Δε βάζω σε πρώτη μοίρα το ότι πρέπει να προσέχω όσα κάνω, γιατί είμαι και σύζυγος πολιτικού. Πρέπει να προσέχω επειδή είμαι ενεργή πολίτης. Ήθελα ανέκαθεν να είμαι σωστή, ειλικρινής, έντιμη. Δεν έχω κάτι να κρύψω”.

Είναι προφανώς δικαίωμα κάθε γυναίκας να εργάζεται, είτε είναι σύζυγος Άδωνι, είτε είναι μια κανονική, απλή καθημερινή γυναίκα που βιώνει τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης. Και απολύτως προφανές ότι μια γυναίκα που δουλεύει δεν έχει ανάγκη να εξηγεί γιατί κάνει το αυτονόητο.

Αφού μας ξεκόβει ότι δεν θα παρουσιάσει το Master Chef μας διαβεβαιώνει ότι δέχεται συνεχώς προτάσεις για να δουλέψει στην τηλεόραση. Λέει μάλιστα ότι ο Άδωνις (που δε λέει όχι ποτέ σε μια τηλεοπτική εμφάνιση) τη συμβουλεύει να μην είναι απόλυτη για το μαγειρικό σόου και να το ξανασκεφτεί. 

Ο σύζυγός σου τι λέει για τις προτάσεις που απορρίπτεις; Είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει με τον Άδωνι, ο οποίος πολλές φορές μου λέει να μην είμαι τόσο απόλυτη και να το ξανασκεφτώ. Αλλά εγώ προτιμώ να μην κερδίζω χρήματα, παρά να έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου. 

Ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να είναι: Η αμετροέπεια και πώς να την βγάλετε από μέσα σας!

https://www.instagram.com/p/BQpPBXPAJDm/

https://www.instagram.com/p/BQuxSj-ACl1/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter