Eύη Δρούτσα για #metoo: Αυξήθηκαν οι γυναικοκτονίες από τότε που βγήκε (Video)

Eύη Δρούτσα για #metoo: Αυξήθηκαν οι γυναικοκτονίες από τότε που βγήκε (Video)

Απαράδεκτες δηλώσεις της Εύης Δρούτσα σχετικά με τις γυναικοκτονίες και το  Me Too.

Η στιχουργός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε το κίνημα Me Too για τις δολοφονίες των γυναικών.

Αυτό που ενοχλεί την Εύη Δρούτσα δεν είναι ούτε η βία ούτε οι δολοφονίες, αυτό που την θορυβεί είναι το πότε βγήκαν να μιλήσουν τα θύματα.

Ευτυχώς οι παρουσιάστριες  Αφροδίτη Γραμμέλη και η Νάταλι Κακκαβά εξέφρασαν ανοιχτά τη διαφωνία τους με τις αντιδραστικές δηλώσεις της στιχουργού.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη

«Ίσως δεν πρέπει να το πω αλλά μιλάμε για ένα Me Too, που δεν πάει. Από τότε που δε βγήκε μία εκπομπή στην τηλεόραση να εξηγεί όλα αυτά τα καινούρια μέτρα, τι είναι;

Δεν κάνουν μία εκπομπή που μπορούν να μιλάνε άνθρωποι που δεν είναι δημοσιογράφοι που λένε, που είναι άνθρωποι της ζωής που λένε και να πούνε τη γνώμη τους. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει πάρα πολύ ρόλο αυτό. Δεν ξέρουν τι είναι το #metoo. Βγαίνουν γυναίκες που λένε όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…, τι λες ρε συ; 28 και 21 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει.

Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στην επαρχία τι είναι το Me Too

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter