Ευκλείδης Τσακαλώτος: Έδωσα μια μάχη για τις ιδέες της Αριστεράς

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Έδωσα μια μάχη για τις ιδέες της Αριστεράς
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Χωρίς να δείξει ξεκάθαρα ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος  αργά το βράδυ της Κυριακής μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων αποδοκίμασε σαφώς την έμφαση στην εικόνα έναντι της πολιτικής ουσίας δείχνοντας εμμέσως την προτίμησή του για την Εφη Αχτσιόγλου τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Στη δήλωσή του ανέφερε: «έδωσα μια μάχη με πολλούς συντρόφους και συντρόφισσες για τις ιδέες της Αριστεράς, την Ιστορία της και την προοπτική της. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε μια ουσιαστική αντιπολίτευση στην καταστροφική κυβέρνηση της ΝΔ. Είμαι αναγκασμένος να πω ότι η μεταπολιτική- η έμφαση στο πρόσωπο και την εικόνα- έχουν διεισδύσει ακόμα και εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Έναντι στην ουσία της πολιτικής. Είναι προφανές ότι στη συνέχεια θα υπάρχει η ίδια επιμονή για την Αριστερά και την ουσία της πολιτικής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter