Εύκολα η ΑΕΛ 2-0 τον Πανιώνιο

Εύκολα η ΑΕΛ 2-0 τον Πανιώνιο

«Ζωντανή» στο κυνήγι της εισόδου της στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έμεινε η ΑΕΛ που νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που ήταν και η τελευταία για το 2019.

Η Λάρισα επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές καθώς είχαν προηγηθεί, η ισοπαλία με τον Αστέρα στη Τρίπολη και οι ήττες από Ατρόμητο (εντός) και ο Ολυμπιακός (εκτός) κέρδισε 2-0 τον Πανιώνιο και επέστρεψε στα τρίποντα.

Ο Πανιώνιος που από την πλευρά του γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Οικονομίδη στο 28’.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ με πέναλτι (χέρι του Παπαγεωργίου που δόθηκε μέσω VAR) του Φατιόν. Στο 38’ ο Ουάρντα έγραψε το 2-0 με κεφαλιά-ψαράκι μετά από σέντρα του Καρανίκα.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας κιτρίνισε τους Ουάρντα, Σταυρόπουλο, Μπούστο, Στάνκοβιτς, Μόρα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (70’ Σετσέροβιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπάλλας), Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (66’ Εμμανουηλίδης), Οικονομίδης, Κόρμπος, Τσιλούλης (55’ Σαραμαντάς), Μασούρας, Γρίβας (55’ Παπανικολάου), Αραμπούλι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter