Εύκολα ο Ολυμπιακός 3-1 τη ΑΕΛ στο Αλκαζάρ

Εύκολα ο Ολυμπιακός 3-1 τη ΑΕΛ στο Αλκαζάρ

Πιο εύκολα από ότι αναμενόταν ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΛ με 3-1 στο Αλκαζάρ για την τελευταία (26η) αγωνιστική της Super League.

H ΑΕΛ που καίγεται έτσι κι αλλιώς για βαθμούς μπήκε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στο ματς, που δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους λόγω των αλλαγών που έκανε ο Μαρτίνς στην ενδεκάδα ενόψει της ρεβάνς με την Αρσεναλ τη ερχόμενη Πέμπτη.

Παρ’ όλα αυτά στο 33’ οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Χασάν που κέρδισε ο ίδιος από τον Χουσίνο και με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή Τζοβάρα (στο ημίχρονο η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας). Δύο λεπτά μετά ο Αιγύπτιος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε στο 37’ με τον Μασούρα να παίρνει τη θέση του.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός σε ρυθμό ρελαντί πέτυχε και 2ο γκολ με τον Ανδρούτσο που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Νάγκι σε πλασέ του Μασούρα (0-2) κι έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο 59’ ακυρώθηκε για φάουλ γκολ του Ακούνια (η φάση ελέγχθηκε και από το VAR) κι στο 61’ η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει με τον Ντουρμισάι. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν στο 80’ και τρίτο γκολ με το 19ο τέρμα του Ελ Αραμπί από πάσα του Μασούρα και στο 87’ δέχτηκαν ένα ακόμη γκολ από στημένη φάση καθώς η ΑΕΛ μείωσε με κεφαλιά του Νούνιτς από φάουλ-σέντρα του Γιακιμόφσκι.

Ο διαιτητής Τζοβάρας «κιτρίνισε» τους Χουσίνο, Ραντζέλοβιτς, Γιακιμόφσκι, Μασούρα, Χαλάτση.

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ (22’ Γκοτζαμανίδης), Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι, Μουκάντζο (72’ Νούνιτς), Κολομπίνο (83’ Χαλάτσης), Στίφλερ, Πινακάς, Ακούνια (83’ Γλυνός), Ντουρμισάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης (82’ Βαλμπουενά), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς (63’ Μπρούμα), Φορτούνης (63’ Σουρλής), Κάιπερς (63’ Ελ Αραμπί), Χασάν (37’ Μασούρας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter