Εύκολη νίκη για ΠΑΟ, 2-0 τον ΠΑΣ

Εύκολη νίκη για ΠΑΟ, 2-0 τον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έφτασε τις πέντε νίκες στην Σούπερ Λίγκα 1 και σταθεροποιήθηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, όμως απείλησαν μόλις μία φορά την εστία του Χουτεσιώτη με τον Μαουρίτσιο (19’). Το σκορ άνοιξε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 29’, μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Μακέντα κέρδισε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε το χέρι του Σάλιακα. Μετά από τη χρήση του VAR ο Παπαδόπουλος έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βιγιαφάνιες στο 33’ στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Χατζηγιοβάνης έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του τριφυλλιού.

Στο 50’ ο Αϊτόρ βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Τα κατάφερε όμως στο 59’ όταν με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ στο 78’ είχε δοκάρι με τον Σάλιακα κι αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχε στο ματς.

Ο Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Ζαγαρίτη, Σάλιακα, Κάργα, Καρτάλη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (72’ Σερπέζης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Αϊτόρ), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (81’ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (72’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα (90’ Ιωαννίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας (46’ Καρτάλης), Εραμούσπε, Κάστρο (83’ Δούμτσης), Πίρσμαν, Σιόντης, Μπρένρ (60’ Νάουμετς), Ελευθεριάδης, Παμλίδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter