Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 3-0 τον Παναιτωλικό

Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 3-0 τον Παναιτωλικό

O ΠΑΟΚ με άνεση πέτυχε στο Αγρίνιο την πέμπτη εκτός έδρας νίκη του στην φετινή Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας με 3-0 του ουραγού Παναιτωλικού και διατηρήθηκε στην κορυφή.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 7’ . Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Κνετ απομάκρυνε την μπάλα, ο Πέλκας πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και σημείωσε άλλα δύο γκολ. Στο 66’ ο Άκπομ βγήκε από αριστερά, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Λημνιός σκόραρε με προβολή. Τρία λεπτά αργότερα ο Μίσιτς έδωσε ασίστ στον Ακπομ κι αυτός νίκησε τον Κνετ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

«Το παιχνίδι κύλησε αρκετά καλά για εμάς, το θετικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, αλλά μετά το πρώτο γκολ είχαμε μια ανεξήγητη εμφάνιση. Στο ημίχρονο έδωσα οδηγίες στους παίκτες μου και στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν ότι θέλουν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και καταφέραμε να πετύχουμε ακόμη δύο γκολ και να φτάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (25′ λ.τ. Λιάβας), Ταχάρ, Σιένστεντ (59′ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Φυτόπουλος (46′ Μπαϊροβιτς), Μιμίτο, Ντίας.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος (79′ Βαρέλα), Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας (62′ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (62′ Ακπομ). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter