Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 2-0 τα δεύτερα του Παναθηναϊκού

Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 2-0 τα δεύτερα του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ την δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2-0) και τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα, ενώ ο αντίπαλος του κατέκτησε την 4η θέση. Οι πράσινοι κατέβηκαν με τη δεύτερη ομάδα, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να δώσει ανάσες στους βασικούς του, ενόψει του τελικού κυπέλλου το προσεχές Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μία κλάση καλύτερος από τον αντίπαλο του και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο είχε σημειώσει δύο γκολ. Στο 14’ ο Ινγκασον εκτέλεσε φάουλ στην πλάτη της άμυνας του τριφυλλιού, ο Διούδης «κόλλησε» και ο Σβαμπ με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 21’, μετά από σέντρα του Λύρατζη, ο Τέιλορ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Διούδης απέκρουσε προσωρινά την μπάλα και ο Άκπομ από κοντά έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 37’, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη φάση οι Ζίφκοβιτς, Σοάρες.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με τους Ολιβέιρα (66’), Σβαμπ (75’).

Οι πράσινοι αντέδρασαν μετά το 85’ απειλώντας με τους Μακέντα (86’), Βαγιαννίδη (88’), Καρλίτος (89’).

Ο Κρούζλιακ (Σλοβακία) απέβαλε στο 91’ τον Μακέντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ «κιτρίνησε» και τους Χατζηγιοβάνη, Σάρλια.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (72’ Βιεϊρίνια), Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Ίνγκασον (62’ Μιχάι), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (61’ Μιτρίτσα), Άκπομ (62’ Ολιβέιρα), Α. Ζίβκοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κουρμπέλης (86’ Πέρεθ), Σένκεφελντ (62’ Πούγγουρας), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (75’ Μακέντα), Γκατσίνοβιτς (62’ Βαγιαννίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης (75’ Κώτσιρας), Καρλίτος, Βιτάλ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter