Εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό, 2-0 τον Απόλλωνα

Εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό, 2-0 τον Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 2-0 του Απόλλωνα (24′ αυτ. Στάθης, 70′ Χασάν) στην Ριζούπολη, και διατήρησε τη διαφορά των 7 βαθμών που τον χωρίζουν από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή.

Αυτό ήταν το 17ο «τρίποντο» για τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα και ο προπονητής τους Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε στις δηλώσεις του πως στοχεύουν σε άλλες εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν: «Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να κερδίσουμε. Ελέγξαμε το ματς και ήταν μια δίκαιη νίκη. Δεδομένης της κούρασης από τα πολλά παιχνίδια, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ, ενώ δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι. Έχουμε επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και στα επτά ματς που μένουν, ώστε να συγκεντρώσουμε 21 βαθμούς».

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα, Στάθης, Ρώσση (39′ Βάρκας), Ντ’Ούρσο, Γκίνο (76′ Γαρουφαλιάς), Ναδάλες, Ακόστα (53′ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (28′ λ. τρ. Ανδρούτσος), Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης (58′ Νάτχο), Μασούρας (76′ Σολδάνο), Χασάν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter