Εύκολο «διπλό» ο ΠΑΟΚ στη Λαμία (0-2)

Εύκολο «διπλό» ο ΠΑΟΚ στη Λαμία (0-2)

Νικηφόρα πέρασε ο ΠΑΟΚ από τη Λαμία με 2-0 στη 10η αγωνιστική της Super League 1 και ακολουθεί κατά πόδας τον Ολυμπιακό…

Αν και κουρασμένος από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν ο «δικέφαλος» δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας που όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα αποφύγει τις περιπέτειες…

Μόλις στο 12’ ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και να βάλει δύσκολα στην ουραγό Λαμία, Ο Ουαγκέ μπήκε πλάγια στην περιοχή, γύρισε στον Τζόλη, ο οποίος έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και η Λαμία ήθελε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τον «δικε΄φαλο». Στο β’ μέρος ο Γκαρσία έριξε στο ματς τον Βιεϊρίνια στο 59’ και πέντε λεπτά μετά, ο Πορτογάλος με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ έγραψε το 0-2 (64’) και ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα….

Κίτρινες κάρτες Ινγκασον, Μπεχαράνο, Τζόλης, Σκόνδρας,

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (62’ Βασιλακάκης), Ασίγκμπα (46’ Τζανετοπουλος), Αντέτζο, Πάτρικ, Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς, Τσούκαλος (62’ Αραμπούλι), Ρόμανιτς (54’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (71’ Σβαμπ), Νινούα (81’ Τσιγγάρας), Μουργκ (59’ Ζίφκοβιτς), Τζόλης (59’ Βιεϊρίνια), Σβιντέρσκι (81’ Τσόλακ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter