Ευρωμπάσκετ: Η Φινλανδία στα προημιτελικά

Ευρωμπάσκετ: Η Φινλανδία στα προημιτελικά

Ο εκπληκτικός Λάουρι Μάρκανεν οδήγησε τη Φινλανδία στην οχτάδα του Ευρωμπάσκετ, με 43 πόντους στο 94-86 επί της απρόσωπης Κροατίας (ημίχρονο 45-43) στο Βερολίνο.

Στα προημιτελικά, οι Βορειοευρωπαίοι θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία, ενώ ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική μας στα ημιτελικά, εφ’ όσον η «επίσημη αγαπημένη» φτάσει μέχρι εκεί.

Ο άσος των Σικάγο Μπουλς είχε 17/23 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 3/ 4 βολές. Μόνο ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς έχει πετύχει περισσότερους πόντους (47) σε αγώνα του φετινού Ευρωμπάσκετ, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση με 41.

Από τη Φινλανδία διακρίθηκαν και οι Σάλιν (17), Μαξούνι (16). Οι Μπογκντάνοβιτς (23), Σμιθ (17), Σαριτς (12) ξεχώρισαν από την απογοητευτική Κροατία.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα συμπληρώνεται με τους αγώνες Σερβίας-Ιταλίας (19.00) και Ελλάδας-Τσεχίας (21.45), ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά οι Γαλλία, Σλοβενία, Γερμανία, Ισπανία, Πολωνία. Εάν η Εθνική μας περάσει, θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες Γερμανούς το βράδυ της Τρίτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter