Ευρωμπάσκετ: Eλαφρύ διάστρεμμα ο Γιάννης, με Τσεχία η Εθνική

Ευρωμπάσκετ: Eλαφρύ διάστρεμμα ο Γιάννης, με Τσεχία η Εθνική

H επικίνδυνη Τσεχία θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας στον κυριακάτικο νοκ-άουτ αγώνα που δίνει στον νικητή το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την οικοδέσποινα της τελικής φάσης Γερμανία ή το Μαυροβούνιο, με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά.

Οι Τσέχοι σφράγισαν την πρόκρισή τους με νίκη επί των Ισραηλινών στην Πράγα, 84-77: Χρούμπαν 25, Βέσελι 16, Σατοράνσκι 14 (και 11 ασίστ).

Στο στρατόπεδο της Εθνικής μας εξανεμίστηκε κάθε ανησυχία για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποδεικνύεται επιπόλαιος. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποχώρησε με χλιαρές ενοχλήσεις στο β’ ημίχρονο του σημερινού αγώνα με την Εσθονία (90-69), με ενεργητικό 25 πόντων σε 19’ συμμετοχής. Η διάγνωση μιλάει για ελαφρύ διάστρεμμα, με την υποσημείωση ότι το ιατρικό επιτελείο παρακολουθεί διαρκώς το τραύμα.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» θα οριστικοποιηθούν απόψε. Θα αναμετρηθούν σίγουρα το Σάββατο Τουρκία-Γαλλία, Σλοβενία-Βέλγιο, Γερμανία-Μαυροβούνιο και Ισπανία-Λιθουανία.

Όλοι οι αγώνες στο εξής θα διεξαχθούν στο Βερολίνο, όπου η Εθνική μας ταξιδεύει αύριο Παρασκευή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter