Ευρωπαϊκές μάχες… part II για τις ελληνικές ομάδες – Οι ώρες και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ματς

Ευρωπαϊκές μάχες… part II για τις ελληνικές ομάδες – Οι ώρες και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ματς

Άκρως ποδοσφαιρικό θα είναι το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, καθώς οι τέσσερις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ριχτούν στη «μάχη» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:45 (Cosmote Sport 3) στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Άγιαξ και έχει «χρυσή» ευκαιρία να βάλει θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση, έπειτα από το σπουδαίο «διπλό» επί της Μπράιτον (3-2). Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προετοιμασία για το ματς, ενώ οι Ολλανδοί έρχονται στην Αθήνα εν μέσω αναταραχών σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου

  1. ΑΕΚ 3 (3-2)
  2. Μαρσέιγ 1 (3-3)
  3. Άγιαξ 1 (3-3)
  4. Μπράιτον 0 (2-3)

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα (22:00 Cosmote Sport 6), διεκδικώντας τη νίκη η οποία θα «κεφαλαιοποιήσει» το σπουδαία αποτέλεσμα της πρεμιέρας κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χόρντουρ Μάγκνουσον, που τέθηκε εκτός για όλη τη σεζόν λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και του Πάλμπερ-Μπράουν. Αντίθετα, ο Αϊτόρ ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Χάιφα.

Η βαθμολογία του 6ου Ομίλου

  1. Ρεν 3 (3-0)
  2. Παναθηναϊκός 3 (2-0)
  3. Βιγιαρεάλ 0 (0-2)
  4. Μακάμπι Χάιφα (0-3)

Στη Σερβία, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να επιστρέψει δυναμικά μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ, η οποία ήρθε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει τη Μπάτσκα Τόπολα (19:45, Cosmote TV). Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Φρέιρε, όπως και των Ιμπόρα, Σκάρπα. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζονται οι Έσε και Ρέτσος.

H βαθμολογία του 1ου Ομίλου

  1. Γουέστ Χαμ 3 (3-1)
  2.  Φράιμπουργκ 3 (3-2)
  3. Ολυμπιακός 0 (2-3)
  4. Μπάτσκα Τόπολα 0 (1-3)

Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου στο Europa Conference League. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχονται από την ανατροπή και τη σημαντική νίκη επί της Ελσίνκι στην πρεμιέρα (3-2) και θέλουν να θεμελιώσουν ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισης με νίκη και απέναντι στη γερμανική ομάδα. Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ οι Φιλίπε Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο (τραυματίες), όπως και οι Σάστρε, Νάσμπεργκ.

Η βαθμολογία του 7ου Ομίλου

  1. ΠΑΟΚ 3 (3-2)
  2. Άιντραχτ 3 (2-1)
  3. Ελσίνκι 0 (2-3)
  4. Αμπερντίν 0 (1-2)
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter