Ευρωπαίος με απίστευτη ανατροπή ο Αρης (3-2), κάζο για την ΑΕΚ που προηγήθηκε 0-2

Ευρωπαίος με απίστευτη ανατροπή ο Αρης (3-2), κάζο για την ΑΕΚ που προηγήθηκε 0-2

Ματσάρα στο “Κλ. Βικελίδης” με τον Αρη να δέχεται δύο γκολ από την ΑΕΚ, ωστόσο στην συνέχεια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην ολική ανατροπή με τρία γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του ματς. Οι γηπεδούχοι με τη τεράστια νίκη τους εξασφάλισαν την έξοδο τους στην Ευρώπη, ενώ η Ενωση δεν θα αγωνιστεί σε διοργάνωση της UEFA.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 21’ ο Ρότα από αριστερά “έσπασε” την μπάλα στον Γκαρσία μέσα στην περιοχή, ο οποίος αστόχησε σε σχεδόν άδεια εστία. Στο 21’ η Ενωση απείλησε και πάλι με τον Τσούμπερ να μην βρίσκει στόχο με διαγώνιο σουτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιτούρμπε με δυνατό σουτ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Το ματς είχε μεγάλη ένταση και στο ημίχρονο η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, αλλά γρήγορα επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Τελικά αντίκρισαν από μία κίτρινη οι Κονέ της ΑΕΚ και Τερζής του Αρη.

Η Ενωση είχε ένα ξέσπασμα από το 50’ μέχρι το 60’ και πέτυχε δύο γκολ με τον Γκαρσία που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της. Στο 53’ ο 25χρονος στράικερ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ και στο 59’ με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2.

Ο Αρης όχι μόνο δεν σήκωσε λευκή σημαία, αλλά ξεκίνησε μία αντεπίθεση διαρκείας και ισοφάρισε.

Στο 78’ έγινε το 1-2 με εξαιρετικό σουτ του Πάλμα και στο 84’ είχε δοκάρι με τον Φαμπιάνο. Στο επόμενο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας, ο Μαντσίνι ισοφάρισε σε 2-2 και στο 93’ ο Ματέο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο σκόρερ στο ξεκίνημα της φάσης είχε δοκάρι.

Ο Μάντεν (Σκωτία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ματίγια, Κριχόβιακ, Αμραμπατ, Μάνταλος, Σιμάνσκι.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν (62’ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (88’ Γκάμα), Μπερτόγλιο (62’ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (62’ Πάλμα), Καμαρά (96’ Δεληζήσης).

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (88’ Τάνκοβιτς), Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (82’ Μοχαμάντι), Λιβάι Γκαρσία (88’ Αραούχο), Άμραμπατ, Τσούμπερ (92’ Ανσαριφάρντ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter