Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καταφεύγει σε ευτελή επιχειρήματα και φθηνή μικροπολιτική

Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καταφεύγει σε ευτελή επιχειρήματα και φθηνή μικροπολιτική

Η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε «πυρά» κατά της ΝΔ για την επιλογή να προβάλλει «ευτελή επιχειρήματα» απέναντι στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, αντί να προβάλλει την καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι Ευρωβουλευτές της Αριστεράς είχαν καταδικάσει έντονα τη στάση της τουρκικής ηγεσίας, της απόπειρας γεωτρήσεων και τις απειλές εναντίον Ελλάδας και Κύπρου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μια φορά καταφεύγει σε «ευτελή» επιχειρήματα και «φθηνή αντι – ΣΥΡΙΖΑ» μικροπολιτική. Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου υπήρξε ομόθυμη και έντονη καταδίκη της προκλητικότητας της Τουρκίας από όλες ανεξαιρέτως τις πολιτικές ομάδες προκλήθηκε και με πρωτοβουλία της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Οι Ευρωβουλευτές της Αριστεράς καταδίκασαν έντονα τη στάση της τουρκικής ηγεσίας, της απόπειρας γεωτρήσεων και τις απειλές εναντίον Ελλάδας και Κύπρου, προφανώς σε πλήρη συνεννόηση και με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει καλά ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ομιλίας – παρέμβασης στην Ολομέλεια εξ αποστάσεως, αντίθετα υπάρχει δυνατότητα ψήφου. Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία επαναφέρει για άλλη μια φορά τους ανακριβείς ισχυρισμούς του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος περί δήθεν μη καταδίκης της προκλητικότητας της Τουρκίας από την Αριστερά παρότι αποδείχθηκαν απολύτως ψευδεις. Είναι κρίμα που η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να μην προβάλει την καταδίκη της προκλητικότητας της Τουρκίας από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και καταφέυγει σε «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» πολιτική».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter