Ευρωκοινοβούλιο: Ζητήθηκε άρση ασυλίας του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Ευρωκοινοβούλιο: Ζητήθηκε άρση ασυλίας του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη έχουν ζητήσει οι ελληνικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

Μάλιστα, ο Αντόνιο Ταγιάνι ανέφερε ότι, η άρση ασυλίας του Έλληνα ευρωβουλευτή ζητήθηκε, προκειμένου να ξεκινήσει ποινική διαδικασία εναντίον του, ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά τις αποκαλύψεις του Documento, για τις καταγγελίες συνεργάτιδάς του, σύμφωνα με τις οποίες ο ευρωβουλευτής της κατακρατούσε τμήμα του μισθού της, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αναμένεται να κληθεί ενώπιον της επιτροπής πόθεν έσχες.

Υπενθυμίζεται ότι το Documento είχε αποκαλύψει σοκαριστικές συνομιλίες μέσω e-mail που εμφανίζουν τον ευρωβουλευτή της ΝΔ να παίρνει το 60% του μισθού σκληρά εργαζόμενης συνεργάτιδάς του γιατί «δεν του φτάνει ο μισθός των 13.000 ευρώ μηνιαίως».

Για την υπόθεση διατάχθηκε δικαστική έρευνα και δόθηκε εντολή για άνοιγμα λογαριασμών, ενώ η οικονομική εισαγγελία ζήτησε άρση ασυλίας και έλεγχο πόθεν έσχες, μετά την κατάθεση της ενδιαφερόμενης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter