Ευρωλίγκα: Στην κορυφαία πεντάδα ο Πρίντεζης

Ευρωλίγκα: Στην κορυφαία πεντάδα ο Πρίντεζης

Καλύτερο «τεσσάρι» της Εuroleague αναδείχθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τους κορυφαίους της φετινής διοργάνωσης. 

Τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού συνοδεύουν στην καλύτερη πεντάδα τέσσερις παίκτες που θα μετάσχουν στο προσεχές φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης: ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ, ο Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Έκπε Ούντο της Φενέρμπαχτσε.

Ο 32χρονος Πρίντεζης κερδίζει τη σχετική διάκριση για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος δημοσιογράφοι, αλλά και φίλαθλοι.

Στην «εφεδρική» πεντάδα ψηφίστηκαν οι Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Μπραντ Ουαναμέικερ (Νταρουσάφακα), Νικολό Μέλι (Μπάμπεργκ), Μπράιαντ Ντάνστον (Εφές) και Γκουστάβο Αγιόν (Ρεάλ). Η απουσία του Κρις Σίνγκλετον από την κορυφαία δεκάδα προκάλεσε την ένσταση του συνοδοιπόρου του στον Παναθηναϊκό, Μάικ Τζέιμς: «Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού προς οποιονδήποτε, αλλά αυτές τις πεντάδες δεν τη σέβομαι, εφ’όσον σνόμπαραν τον Σίνγκλετον».

Τα βραβεία θα δοθούν στους διακριθέντες τις μέρες του φάιναλ-φορ στην Κωνσταντινούπολη. Ο 18χρονος Λούκα Ντόντσιτς της Ρεάλ κέρδισε παμψηφεί τον τίτλο του «Ανερχόμενου Αστέρα», ενώ ο Άνταμ Χάνγκα της Βασκόνια αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ο MVP της διοργάνωσης και ο κορυφαίος της προπονητής.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter