Ευρωπαϊκή Πίστη: Ημερίδα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ημερίδα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ευρωπαϊκή Πίστη , πραγματοποίησε πρόσφατα ενημερωτική ημερίδα σχετική με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, με τίτλο “Digital, yet Human”, την οποία παρακολούθησαν τα διευθυντικά στελέχη, οι προϊστάμενοι των εσωτερικών υπηρεσιών της εταιρίας, καθώς και οι διευθυντές του δικτύου πωλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η ηγεσία της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη ανέφερε ότι το πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού ευθυγραμμίζεται πλήρως με το όραμα και τη στρατηγική της, εστιάζοντας στην προσέλκυση νέων πελατών, στη βελτίωση της εξυπηρέτησης και στην υποστήριξη των κανονιστικών απαιτήσεων.

Επίσης, διακεκριμένοι εξωτερικοί ομιλητές εμβάθυναν γύρω από τις νέες τεχνολογίες και το πως αυτές αλλάζουν τον κόσμο γύρω μας, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που δημιουργούν ευκαιρίες αλλά και κινδύνους, την ψηφιακή αλλαγή ως όχημα βελτίωσης για την επιχείρηση και τους ανθρώπους, αλλά και στο ότι η λέξη κλειδί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, είναι ο «μετασχηματισμός», όχι η λέξη «ψηφιακός».

Ο Παναγιώτης Γεωργίου, Διευθυντής Γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου και Πρόεδρος του IT Steering Committee της Εταιρίας, δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει στο DNA της την ικανότητα προσαρμογής, έχει αλλάξει πολλές φορές στο παρελθόν και τολμά διαρκώς να καινοτομεί και να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτες τις αρχές και τις αξίες της.Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, μέσω της υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών και των καινοτόμων συστημάτων στα οποία η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει επενδύσει, θα προσφέρει περαιτέρω ανάπτυξη, με αιχμή του δόρατος πάντα τον άνθρωπο.».

Με την συγκεκριμένη ημερίδα, η Ευρωπαϊκή Πίστη εγκαινιάζει ένα έντονο πλάνο δράσεων για την ψηφιακή στρατηγική της για την επόμενη τριετία, το οποίο περιλαμβάνει σειρά ενεργειών, εκπαιδεύσεων και ημερίδων για το σύνολο των στελεχών της εταιρίας καθώς και του δικτύου πωλήσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter