Ευρώπη – Kαύσωνας: Και τα ζώα έχουν ψυχή, θέλουν νερό και συχνά… αντηλιακό! (Photos)

Ευρώπη – Kαύσωνας: Και τα ζώα έχουν ψυχή, θέλουν νερό και συχνά… αντηλιακό! (Photos)

Η λειτουργία των ζωολογικών κήπων μπορεί να έχει πολλούς αντιπάλους, με βάση τη λογική πως τα ζώα δεν πρέπει να απομακρύνονται από το φυσικό τους περιβάλλον, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν χώροι που τα σέβονται.

Συχνά βλέπουμε φωτογραφίες από ζωολογικούς κήπους όπου οι φύλακες προσφέρουν στα ζώα, παγωμένα φρούτα ή φρούτα μέσα σε μεγάλους πάγους για να δροσιστούν.

Διαβάστε ακόμα: Θέλουν και αυτά να δροσιστούν! (Photos)

Αλλά δεν είναι μόνον η θερμοκρασία που πρέπει να αντιμετωπισθεί αλλά και η ηλιακή ακτινοβολία.

Στις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν, ένας φύλακας βάζει αντηλιακή κρέμα στον ζωολογικό κήπο του Hodenhagen της Γερμανίας σε έναν τάπιρο, αφού τόσο η θερμοκρασία όσο και οι ακτίνες UV είναι επικίνδυνες για τα ζώα.

Αντίθετα στο Ανόβερο η πολική αρκούδα προτιμά να κάθεται μέσα στο νερό…

Σε μια άλλη φωτογραφία από τον ζωολογικό κήπο του Gelsenkirchen, μια άλλη πολική αρκούδα ονόματι Nanook ρίχνει μια βουτιά που πολλοί θα ζήλευαν…

Από την πλευρά του ένας ελέφαντας στον ζωολογικό κήπο Opel στο Κρόνεμπεργκ κοντά στην Φρανκφούρτη, έχει μπει ολόκληρος μέσα στη λίμνη. 

Ευκαιρία βέβαια να κάνουμε μια έκκληση όχι μόνον για τα ζώα των ζωολογικών κήπων αλλά και για τα ζώα συντροφιάς, είτε είναι δεσποζόμενα είτε αδέσποτα, έχουν ανάγκη από προστασία, σκιά και νερό πέραν του φαγητού…

Εδώ στη φωτογραφία από την πόλη Λίλ της Βόρειας Γαλλίας, ένα γαλλικό μπουλντόκ με τη γλώσσα έξω προσπαθεί να ρυθμίσει την εσωτερική θερμοκρασία του.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από το Associated Press με ημερομηνία 25 & 26 Ιουνίου 2019

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter