Ευρυτανία: Εξακολουθεί να αγνοείται η 48χρονη – Διακόπηκαν οι έρευνες

Ευρυτανία: Εξακολουθεί να αγνοείται η 48χρονη – Διακόπηκαν οι έρευνες

Διακόπηκαν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 48χρονης στην Ευρυτανία, ενώ συνολικά έχουν περάσει 46 μέρες από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της με την οικογένειά της να εξακολουθεί να βρίσκεται στο «σκοτάδι».

Οι διασώστες σταμάτησαν να «χτενίζουν» τη λίμνη και την περιοχή τριγύρω, διακόπτοντας τις έρευνες τη 44η μέρα της εξαφάνισής της όπως μετέδωσε το Star.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία διακοπής των ερευνών, ωστόσο, η Περιφέρεια αναμένει απάντηση από το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας για μία ομάδα που θα πραγματοποιήσει έρευνες από αέρος, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της 48χρονης.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή της η μητέρα της Ευρυδίκης είχε δηλώσει σχεδόν βέβαιη ότι το παιδί της αυτοκτόνησε, πηδώντας στη λίμνη Κρεμαστών:

«Το παιδί μου βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Είμαι σίγουρη κατά 99% πως αυτοκτόνησε», είχε πει στο Star. Μάλιστα, είχε αναφέρει πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της στη γέφυρα της Επισκοπής, με τον γιο της να τη σώζει.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter