Ευτελές ποσό για τον Μαρκόπουλο τα 100.000 που βρέθηκαν στον λογαριασμό του… «επιτυχημένου» Αβραμόπουλου (Video)

Ευτελές ποσό για τον Μαρκόπουλο τα 100.000 που βρέθηκαν στον λογαριασμό του… «επιτυχημένου» Αβραμόπουλου (Video)

Κοροϊδία και υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα όσα ειπώθηκαν χθες από κυβερνητικά χείλη και συγκεκριμένα από τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο, αναφορικά με τα… «αδιευκρίνιστα ποσά» που βρέθηκαν στον λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis.

Διαβάστε επίσης: Αρχειοθέτηση Αβραμόπουλου για Novartis: Αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ τα αδιευκρίνιστα ποσά που εντοπίστηκαν

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, μιλώντας στο Blue Sky, απαξίωσε το ποσό των 100.000 ευρώ που κατατέθηκε σε 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, λέγοντας ότι για έναν επιτυχημένο άντρα όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν είναι μεγάλο.

Την ώρα που ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος πληρώνεται με τον βασικό μισθό (663 ευρώ) και πασχίζει να βγει ο μήνας, με την ακρίβεια στο ρεύμα, στην βενζίνη αλλά και στα βασικά καθημερινά αγαθά να πληγώνει τα νοικοκυριά, οι βουλευτές της ΝΔ παρουσιάζουν τα ποσά των 100.000 ευρώ ως ένα ευτελές ποσό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Αδιευκρίνιστα ποσά και στην αρχειοθέτηση Αβραμόπουλου για Novartis: Κατάθεση 100.000 ευρώ από την πεθερά σε 500ευρα

Σημειώνεται, για τα ποσά που βρέθηκαν στον λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου πως πρόκειται για κατάθεση διακοσίων χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ τα οποία έγιναν από την πεθερά του και κατά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης χαρακτηρίστηκαν από την οικονομική εισαγγελία ως «αδιευκρίνιστα» καθώς «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα των ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter